admin 2018-09-14

Második együttműködése a Best Buddies-val – egy non-profit szervezet, amely segíti az intellektuális és fejlesztési fogyatékossággal élő embereket a barátság, a foglalkoztatás és a vezetői képzési lehetőségek megteremtésében – a luxus svájci óraszerte Replika Hublot limitált kiadású órát mutatott be a Big Bang Egyedülálló Buddies Limited Edition . Az óra elindítása mellett az esemény a Best Buddies Challenge kezdetét jelezte: a Hearst kastély, amely a hétvégén zajló kerékpárverseny.

Replika Hublot-as

A replika órák Hublot North America Jean-François Sberro elnöke és Anthony K. Shriver alapítója, a Best Buddies International elnöke és vezérigazgatója a Roberts és Trina Dean privát otthona, a San Francisco-i öbölben. A Dean család szoros kapcsolatban áll a Best Buddies szervezetével, a Long Buddies Challenge néven ismert szimpátizmussal és résztvevőként: a Hearst kastélyban.

Replika Hublot-au
“A Legjobb Buddies International hihetetlenül megtisztelve tartja a luxus svájci óraszerte replika óra Hublot folyamatos támogatását, egy második, korlátozottan megrendezett órát indítva, amely programjainkat az Egyesült Államokban és világszerte részesíti előnyben” – kezdte Shriver. “2015 óta a replika óra webáruház Hublot a Best Buddies család szerves részévé vált azon törekvéseink során, hogy egy integráltabb világot alakítsunk ki az intellektuális és fejlődési nehézségekkel küzdők számára (IDD). Büszke vagyok arra, hogy viselem az új Hublot órát, amely a Legjobb Barátok igazi szellemét testesíti meg, és replika órák árral Hublot figyelemre méltó elkötelezettségét a küldetésünkkel. Örömmel tölt el partnereink új szakaszát 2021-ig, amely továbbra is felhívja a figyelmet a legjobb barátok iránt, és lehetőséget biztosít az IDD-nek, hogy bemutassa csodálatos tehetségüket és képességeiket az életük során.

Replika Hublot-ax
A DJ Chris Clouse zenéje mellett előételeket és koktélokat élvezhettek, mielőtt alfresco stílusú vacsorára ültek. Figyelemre méltó résztvevők közé tartozik az All-Star baseball ikon Barry Bonds, az egykori NBA pontvédő Beno Udrih és a filantróp Steve Hearst, valamint a Legjobb Buddies nemzetközi nagykövete George Hincapie és Christian Vande Velde, aki bemutatta az új órát Best Buddies program résztvevői BJ White és Larry Larkin.

replika órák boltja Hublot, Ricardo Guadalupe vezérigazgatója szintén kommentálta az eseményt: “A legjobb barátok egy csodálatos jótékonysági szervezet, amely barátsághoz és lehetőségekhez nyújt olyan sok különleges igényű ember számára. A Hublot már évek óta elkötelezett a Legjobb Barátok iránt, és izgatottak vagyunk, hogy partnereinket továbbra is pénzt és tudatosságot szerezzük nekik, hogy továbbfejthessék küldetésüket. ”

A kerékpározás sportja által inspirált Big Bang Unico Legjobb Buddies Limited Edition tok Texalium-ból készült, bevont szénszálas anyagból készült, amely gyakorlatilag súlytalan, így könnyen viselhető. A UNICO kronográf mozgatásával és két pántszalaggal is rendelkezik: fekete tépőzár narancssárga varrással és narancssárga varrással ellátott fekete gumi / narancssárga alligátor, az ikonikus Keith Haring logóval a hátlapon. Az óra egy része a Best Buddies és a replika óra webáruház Hublot által nyújtott partnerségi támogatás felé halad.

Replika Hublot-am
Patrick Schwarzenegger, a színész és a legjobb barátok nagykövete megjegyezte: “Büszke vagyok arra, hogy támogatom Hublot partnereit a legjobb barátokkal, olyan szervezetgel, replika órák Hublot amely hihetetlenül szenvedélyes vagyok. Hublot nagylelkűsége és elkötelezettsége a legjobb barátok barátságos és inkluzív missziójának támogatása érdekében jobb életet alakít ki és segít egy olyan világ megteremtésében, amely tiszteletben tartja és ünnepli a különleges képességű embereket. “

Summary
Review Date
Reviewed Item
Még mindig azt mondhatom, nagyon boldog vagyok, amikor találkozom ezzel az óraszámmal.
Author Rating
51star1star1star1star1star

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image