admin 2018-09-15

Mint sok más iparág is van, az óriásiparnak is trendje van. A színek tekintetében a fekete, az ezüst és a fehér szabály legmagasabb, erős pozícióval a kék számára is. A zöld azonban határozottan felbukkan és jön, és kiemelkedőbb helyet foglal a sokféle márkájú gyűjtemények között. Lehet, hogy ez a szín, replika órák Rolex de ez szinte mindig nagyon karizmatikus alkotásokat eredményez, amelyek közül ezek a négyek nagyon sok embert is zöldre irigyelnek, ha viselsz egyet!

Replika Rolex-a
Hublot Classic Fusion Green
HublotEz az idén Hublot a zöld szín iránti szenvedélyét mutatja be, mivel ez a szín a teljes színpadon egy teljes óraszeretet vezet be. Ezek a Classic Fusion család tagjai, ahol tiszta vonalak szépen kiegészítik a színt. Hublot létrehozott egy zöld tárcsát, amely igazán játszik a fényben, rolex replika és ezt kínálja egy titán tokban vagy egy arany királyból. Amint azt a fenti kép is szemlélteti, az egyes fémek kissé eltérő karaktert adnak a zöld tárcsának, ami még csábítóbbá teszi őket.

Replika Rolex-af
MB & F örökölt gép örök titán
Még egy “hegye” a zöld is fűszerezni egy már fűszeres órát, amint azt az MB & F Legacy Machine Perpetual. Bár a zöld részek részben el vannak rejtve a bonyolult mechanikával,replika óra Rolex amely rendkívül különlegesvé teszi ezt az órát, elegendő még mindig láthatóvá válik ahhoz, hogy kifejezetten más jellegű legyen, mint a többi Legacy Machine Perpetuals. A zöld valóban tökéletes hátteret kínál az ilyen karórák komplikációihoz, és ragyogóan ötvözi a titán tokot, ami egy nagyon avantgárd téma.

Replika Rolex-aw
Rolex Submariner Date
A Replika Rolex a hagyományokkal szünetel, vagy egyszerűen újakat hoz létre azáltal, hogy az ikonikus Submariner Date-ot zöld színű tárcsával és előlapjával látja el? Az utóbbiakkal vitatnánk, mivel az új aláírás megjelenést kölcsönöz az óranak. Mind a napsugárzó tárcsa, mind a Cerachrom előlap zöldje mély és gazdag, és a karakterek egyike a leginkább felismerhető óráknak. Erős kereslet mellett a Green Submariner Date bizonyította, hogy nem a flörtölés eredménye, hanem inkább a replika órák Rolex univerzum új csillagává válik.

Replika Rolex-ap
Glashütte Original Sixties Panorama Date
A Glashütte Original egy hatalmas, hatvanas évekbeli panoráma dátummal ellátott zöld nyilatkozatot vezetett be. A tárcsázó, amely a márkájú saját tárcsázási gyártmányon készül, lenyűgöző motívummal rendelkezik, ami hatással bír, ami extra dimenziót kölcsönöz a zöldnek.replika órák árral Rolex A Glashütte Original ötvözetesen fehér számokkal és aprópályával ötvözi, míg a dátum fekete háttérrel rendelkezik, és a szíj is ebből a színből származik. Az eredmény nagyon kiegyensúlyozott, ugyanakkor hihetetlenül erős!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image