admin 2018-09-15

Replika Omega-ap

Egy szokatlan helyszín hirtelen megjelent a festői Newport, R.I városon. A köd, a hideg szél és az erős eső időszakai domináltak az időjárás során, amikor a Volvo Ocean Race versenyen május 19-én volt a világ egyik legnagyobb versenytársa. A köd kitisztult, és a nap már a kezdet előtt jelent meg, ami egy látványos versenynapot eredményezett.

 

Replika Omega-a

A vitorlázó közösség számos szakembere szerint a Volvo Ocean hajóverseny a leginkább fárasztó és igényes verseny a világon, és jó okból. A nyolc hónapos esemény végére a csapatok (amelyek hét és tizenegy tengerész között vannak, a férfiak és a nők összetételétől függően) 45 ezer tengeri mérföld (51.785 mérföld). A változó időjárási viszonyok és más veszélyek extrém tesztet tesznek a szellemi és fizikai kondicionálásra, ahol a tengerészek egyenként 6-20 nap alatt bárhol megfosztott jachtokon élnek, sokat fogyasztanak sótalan vízzel, fagyasztva szárított ételeket fogyasztanak,Replika Omega és szó szerint versenyeznek a non-stop elérje a következő portot. A tengeri feltételek a lenyűgözően gyönyörűtől a gyötrelmesen árulóig terjedhetnek.

Ezenkívül az összes Volvo Ocean 70 jacht és az összes berendezés (árbocok, szerelvények stb.) Azonosak és ugyanolyan súlyúak. Ennek a következetességnek a biztosítása érdekében a felszerelést egyetlen személyzet tartja egy versenyszervezők által minden városban létrehozott műhelyben. Ez nagyobb hangsúlyt fektet a tengerészek képességére és az általuk hozott döntésekre.

A veszélyek hangsúlyozásához John Fisher (47), egy brit állampolgár, aki Adelaide-ben élt, túlterhelt a tengeren, és elveszett a tengeren 1,400 mérföldre a Horn-foktól nyugatra.

A csapatok május 19-én versenyeztek az egyik fogadó város 11 “be-port” versenyén. Ezek alapvetően sprintek, amelyek néhány órát tartanak a kikötőben tervezett tanfolyamon. Ezeknek a rövid futamoknak a pontjai az egyes csapatok befejeződésének és a döntetlen megszakításának alapját képezik. Az igazi verseny a nyílt tengeren van.

Replika Omega-af
A kemény verseny kemény órát igényel
Az Omega a verseny 2017 – 2018-as számában a hivatalos időmérőként jelent meg. Raynald Aeschlimann, az Replika Omega elnök-vezérigazgatója szerint a verseny szorosan illeszkedik az Omega mint márka értékéhez.

“Először is élmény van a kalandban. Az Omega már a holdra és a legmélyebb óceánokba került, így ugyanaz a szellemünk a feltáráshoz “- mondta e-mailben. “Olyan sok képesség, bátorság, kihívás és gyönyörű formatervezés is van, ami valóban felszólít ránk. Végül persze az replika órák OMEGA-nak szenvedélyes vitorlázási története van, és így érdemes támogatni a legkeményebb versenyt a Földön. ”

Hozzátette, hogy az órák szívóssága megegyezik a versenyen és az abban részt vevő tengerészekkel. “Ez egy robusztus óra nagyon céltudatos óceánnal. Tudjuk, hogy a Volvo Ocean Race tengerészei hullámosodnak és folyamatosan nedvesek. De azt is tudjuk, hogy ideje van a fogadó városokban, és jól kell kinéznie. Tehát a Seamaster Planet Ocean tökéletes. Mindig tudott dolgozni egy mocskos ruhával vagy valami formálisabb formával. ”

A szponzorálással május 17-én a svájci luxusautó márka bemutatta a Newport-i replika óra
Omega Seamaster Planet Ocean Deep Black Limited Edition kronográfot. A vállalat bemutatta új vitorlázó nagyköveteit, az új-zélandiak, Blair Tuke és Peter Burling. Jelenleg az replika óra webáruház Omega képviselői is voltak, Jean-Claude Monachon, a termékfejlesztésért felelős alelnök és Arnaud Michon, az amerikai márka elnöke.

Amint azt a név is sugallja, ez a kronográf elismeri az Omega szerepét a Volvo Ocean Race hivatalos időmérőjeként. Ez 73 darabra korlátozódik, ami 1973-ban az esemény első évének tiszteletére ad okot.333
“Az óra új technológiával és innovációkkal van felszerelve. Nagyon fontos, hogy az replika órák árral Omega új ötleteket és ötleteket érjen el egy termékben – mondta Monachon.

A 45 mm-es óra egy búvár kronográf. Azonban robusztus felépítése és a kemény, tartós kerámia és egyéb anyagok használata ugyanolyan alkalmassá teszi az óceáni vitorlázás szélsőséges nyomására. Az esetet egyetlen kerámiatégla alkotja. A piros gumi a kerámia egyirányú keret első 15 perceinek fedésére szolgál. A folyékony fém (amely ötvözi a nagy szakítószilárdságot, a korrózióállóságot, a viszonylag nagy visszaszorítási együtthatót és a kopásálló tulajdonságokat) kiegészíti a búvárkészlet többi részét. Van egy hélium menekülési értéke a 250 láb feletti merüléseknél.

A csiszolt fekete kerámia tárcsa 18 ezüst, fehér arany óraperemes kézzel és indexekkel rendelkezik. A piros versenyző gyűrű a 3 órás körzet alatt a “Volvo Ocean Race 2017/18 korlátozott változat” -nak felel meg a 73 óra kijelölt számával.

A másik újdonság az órára nézve a Naiad Lock rendszeren keresztül megvalósított irányított háttértámogatás, amely egy rögzítő rendszert tartalmaz egy csavarhúzóhoz, amely megtartja pozícióját. A Caseback a hivatalos “Volvo Ocean Race” logó.

Az óra egy fekete gumihevederrel, kerámiaburkolattal. Vízálló 60 bar (600 m / 2000 láb), és az replika órák boltja Omega Master Chronometer 9900 kaliberrel működik.

Fiatal, sikeres tengerészek
Blair Tuke és Peter Burling, az Omega legfrissebb nagykövetei a világ legsikeresebb fiatal tengerészei közé tartoznak, mind a 30 év alattiak, és először veszik részt a Volvo Ocean Race-ben. Mindketten az Emirates Team Új-Zélandon voltak, akik megnyerték a 2017-es Amerika-kupa versenyt. A két együttesen a 2016-os és a 2012-es nyári olimpiai versenyen vitorláztak, ahol arany és ezüst érmeket nyertek. A 2016-os olimpián az új-zélandi zászlótartók voltak.

Replika Omega-ab
2015-ben a Nemzetközi Vitorlázó Szövetségnek nevezték el az Év Férfi Férfikornászát.

Együtt nyertek számos világbajnoki címet a 49er osztályban, köztük az első tengerészek, akik négy aranyérmes aranyérmet nyernek (2013-tól 2015-ig). Mindketten külön díjat nyertek külön-külön.

Tuke a Volvo Ocean Race-ra hivatkozva “a végső kitartás csatájára” hivatkozik. Mindössze napi 20 percet tart minden nap minden percében. Van egy nagy csapatspecifikus szempont, hogy ilyen közelről él, és igyekszik minél többet kihozni az egész csapatból a jó időkben és a rossz időkben. ”

Burling hozzátette: “Nincs ilyen faj a fárasztó világban.”

Tuke és Burling a limitált Planet Ocean programot viselik, és azt mondják, hogy az órákat elsősorban a pihenésüket a munkaráfordításra használják, ami négy óra. “24 órán át ismerni kell az ütemtervet, és tudnunk kell, hogy az alvás és a munkaciklusok mibenlétét” mondta Burling.

Aeschlimann azt javasolja, hogy van egy másik oka az óra hasznának. Csakúgy, mint az űrhajósok által az űrbe induló replika órák Omega-kronográfok, ez egy link az otthonra.

“Bárhol is voltak, mindig tudták, hogy mikor volt otthon, és milyen családok lennének abban a pillanatban. Szeretem ezt az ötletet, és azt hiszem, ez olyan tengerészekre is alkalmazható, akik az óceán hatalmas és sok változó időzónában vannak “- mondta. “De vannak gyakorlati célok, különösen az időzítéssel kapcsolatban. A Planet Ocean egy Master Chronometer, amely a legmagasabb pontossággal rendelkezik az iparágban, így a hajósoknak a lehető legjobb pontossággal rendelkeznek a fedélzeten, amikor szükségük van rá. Elképzelhető, hogy tudják, milyen pontokon kell lennie, és milyen időben, így az óra egy nagyszerű eszköz ahhoz, hogy a csuklóján álljon. ”

Bár gyakran együtt vitorláznak, a 2017 és 2018 között a Volvo World Ocean Race-nál vannak különböző csapatok. A Tuke a Mapfre-nél van, amely jelenleg az első helyet foglalja el, míg a Burling a Brunel csapattal van, amely jelenleg a harmadik helyen van.

“Jó, hogy versenyezzenek egymással, ez jó változás,” mondta Tuke. 10 éve versenyezünk egymással, és a jövőben sok projektet fogunk folytatni. Ez csak egy esély, hogy megcsináljuk ezt a versenyt, és megragadjuk a lehetőségeinket. ”

A hajósok május 20-án hajóztak a verseny kilencedik szakaszán, Wales-ben, Cardiffban. A 11. és a végső szakasz júniusban kerül megrendezésre a holland Hágában.

Aeschlimann szerint fontos az replika óra OMEGA olyan luxustermékek előállítása, amelyek elvégezhetik a tervezett feladatokat, és a Planet Ocean ezt teszi.

“Ahhoz, hogy valóban termékkínálatnak nevezzük, mind a szépség, mind a funkció legjobb tulajdonságait kínálja. Nem lehet az egyik vagy a másik. A mai modern világban az emberek oly sok módon tudják követni az időt. De még az okostelefonok és a tabletta esetében is elvárják, hogy az órájuk pontos legyen. Ez a tervezett feladat, és az replika órák árral Omega soha nem fog lemondani. Tény, hogy folyamatosan toljuk el a szabványainkat. A luxus megteremtése érdekében továbbra is a formatervezési és innovációs normákra törekszünk, biztosítva, hogy rendelkezésünkre bocsátjuk a legszebb anyagokat és a legjobb technológiákat. “

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image