admin 2018-08-31

Få varumärken har gjort ett så stort och djupt bidrag till utvecklingen av kronografen, liksom klockor i luftfart, som Replika Breitling. Detta har resulterat i en lång rad ikoniska modeller från Navitimer till Emergency och många däremellan. Dessutom har partnerskapet med Bentley, med markeringen av den exklusiva Breitling tourbillon klockan som är tillgänglig som ett alternativ till Bentayga, varit en stor framgång. Lite över ett år är varumärket ledt av den skickliga Georges Kern, som tidigare katapult IWC till nya höjder. Bland replika órák Breitlings omfattande och mångsidiga samling är dessa Haute Times favoriter!

Replika Breitling-q
rolex replika Breitling Avenger Hurricane Breitlight
Med sin 24-timmars urtavla, med distinkta stencilerade siffror, sprider replika óra Breitling Avenger Hurricane Breitlight militärt liv. Den är utrustad med en kronograf, som drivs av automatisk tillverkningskaliber Breitling B12. Exceptionellt är också dess fall, som är tillverkat av det lätta och robusta äkta Breitlight. Safirkristallen är bländskyddad på båda sidor, medan klockan är vattenbeständig upp till 330 meter, vilket gör att det knappast finns en situation som denna replika óra webáruház Breitling inte kan hantera.

Varför vi tycker om det: tuff men superlight, det kan ta ett slag och ser bra ut så!

Replika Breitling-w
Breitling Superocean Heritage II
Bredvid sina kronografer och flygklockor har replika órák árral Breitling också en omfattande historia inom dykklockor, främst med sin långvariga Superocean-kollektion. Varför dessa klockor förblir populära blir tydliga från Superocean Heritage II, med sin fantastiska blåskalva, 660 fot vattenmotstånd och tydligt läsbara funktioner. Trots sin förmåga lyckades replika órák boltja Breitling också göra klockan elegant, så att även med en kostym är det en perfekt match.

Varför vi gillar det: en ikonisk dykur som ger en annan smak till den här populära kategorin klockor.

Replika Breitling-y
Replika Breitling Chronomat B01 Chronograph 44
Automatisk tillverkning av kronografkaliber i det distinkta Chronomat-fodralet kan bara resultera i en mycket imponerande klocka! Det är en av de ikoniska mönster som gjorde replika órák Breitling till ett av de mest kända varumärkena. Med sin mattade yta markerar den här versionen av Chronomat B01 det tekniska tillvägagångssättet för varumärket, vilket får extra karaktär från sin vackra ratt.

Varför vi tycker om det: Replika Breitling som bäst, kombinerar dess signaturdesign med en tillverkningskronografrörelse.

Replika Breitling-a
Breitling Navitimer Rattrapante
I världen av klockor är Navitimer en av de ultimata ikonerna. Hur kan du förbättra det? Genom att passa det med en komplikation med rattrapante! Speciellt i kombination med ett rött guldfall resulterar det i den ultimata versionen av den här klockan. Rättvist är det en komplikation som hör hemma i Replika Breitlings line-up. Knappen för att hantera komplikationen i rattrapanten är integrerad i kronan, vilket gör det lite av en insiders hemlighet, eftersom bara sann Breitling-finsmakare kommer att kunna berätta skillnaden mellan den vanliga kronografen och den här exklusiva versionen.

Varför vi tycker om det: Navitimer Rattrapante … .såg vi verkligen att säga mer?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image