admin 2018-08-31

Att utforma en klocka för män som ser både elegant men maskulin ut är helt uppgiften, särskilt i det 21: a århundradet. Med Globemaster tacklade Replika Omega den utmaningen genom att ge en ny tolkning av några berömda designaspekter av klockorna från deras rika förflutna. Genom detta undviker de att gå i full retro-mode, men skapade en modern klocka med ett nytt, men ändå igenkänt utseende.

Replika Omega-Q
Med årskalendern förbinder Replika órák Omega skönheten hos klockan med en komplikation som snabbt blir mer populär. Det finns en bra anledning till detta, eftersom den årliga kalendern alltid visar det korrekta datumet, och när det fortsätter springa behöver det bara en manuell korrigering i februari. Detta är en mindre olägenhet jämfört med den eviga kalendern, men priset på en årskalender är i allmänhet mycket mer vänlig än den för sin mer komplicerade syskon.

Replika Omega-W
Eftersom Globemasters årskalender är utrustad med en så kallad “pie pan” -ring, använde rolex replika Omega smart de tolv fasetterna för att visa namnen på månaderna, vilka indikeras med en pil. Datumet visas regelbundet, med ett datumfönster klockan sex. Resultatet är en väldigt balanserad design, men helt annorlunda än andra årliga kalendrar på marknaden.

Replika Omega-G
Med en diameter på 41 millimeter är replika óra webáruház Omega Globemaster Annual Calendar en väsentlig klocka, och den stora delen av det är tillägnad den vackra dialen. Inuti väskan hittar vi replika órák árral Omega kaliber 8922, som även kan beundras genom safirväskan. Denna rörelse är utrustad med två huvudkorgar, liksom en samaxiell rubbning. Det är också en Master Chronometer, eftersom den har genomfört de omfattande testerna på METAS i Schweiz. Allt detta kombinerar gör Globemasters årliga kalender en stark contender för dem som gillar sina klockor med en snygg elegans och en vackert utförd komplikation.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image