admin 2018-12-25

Replika IWC-ahu

Az USA kezdeményezése, az Replika IWC negyedik évet töltötte be a Tribeca Film Intézet kulcsfontosságú támogatójaként, hangsúlyozva a márka elkötelezettségét a film életünkben betöltött szerepére. Az idei év a márka negyedik éve, mint a Tribeca Filmfesztivál hivatalos fesztivál-idő partnere.

Ebben az évben, hogy tiszteletben tartsuk ezt a kapcsolatot, a márka több dolgot csinál egy kicsit másképp, mint a múltban. Először is, ahelyett, hogy egy-az-egy-egy-fajta órát árverhetnénk – a bevételeket a Tribeca Filmfesztivál részesíti előnyben, mint a múltban – az IWC Replika létrehozott egy különleges, csak butikra korlátozott kiadású órát: az IWC Portugieser Éves Naptári Kiadás Tribeca Filmfesztivál 2018.

Replika IWC-aq
A híres New-York-i fesztivál tisztelgését az óra, egy 50 darab korlátozott kiadásban építi, amelyet kizárólag az Egyesült Államokban az replika órák IWC butikjaiban lehet eladni. Az automatikus mozgás, az 52850-es kaliber, a Pellaton-tekercselés és az erőforrás-kijelző megjelenésével az éves naptár a nap, a dátum, a hónap és a kis szaggatott másodpercek 9: 00-kor jelenik meg. A darab precíziós mechanikája, a Glucydur beryllium ötvözet mérlege a kiegyenlítő csavarokkal és a Breguet rugóval, látható a zafír kaszinóban, amely 18 karátos arany rotorral és medalion és Tribeca filmfesztiválral rendelkezik. logo.

Az óra tárcsája szürke, a New York-i utcákra emlékeztet, és a vörös szőnyegeket szimbolizáló Bordeaux-alegységeket tartalmaz. A naptár amerikai jelzést ad – a hónapot, a dátumot és a napot három különálló, félköríves ablakban mutatja be, és tiszteleg a firenzei Ariosto Jones, a márka amerikai alapítója iránt. Ez szorosan hasonlít az eredeti 1939-es Portugieserre.

Replika IWC-at
Az IWC a korlátlan kiadás helyett az óra megalkotása mellett egy új, rozsdamentes acél és kőalapú IWC Replika Filmgyártó Díj trófeát is épített, amelynek célja a filmhordozók hasonlítása. egy filmkészítő az IWC-n „A mozi szeretetért” Gálavacsora április 14-én. Az idei díj 50 000 dollár (korábbi évek 25 000 dolláros díj) volt, melynek célja, hogy a készítő befejező eszközei legyenek. hosszúságú film. Ez az IWC 100 000 dolláros adományának része a Tribeca Film Intézetnek (a fele a TFI-nek és a fele a győztesnek, melyet egy zsűri választott ki).

Ezen a héten a fesztivál és ünnepség tiszteletére Edouard d’Arbaumont, az replika óra IWC Schaffhausen észak-amerikai elnöke, kizárólagos interjúban osztja meg gondolatait a márkáról és a TFF-ről.

Meg tudná mondani, hogy miért emelte az IWC az idei támogatást?

„Ez lesz a negyedik év, amikor az IWC megtartotta a„ For The Love of Cinema ”gálavacsorát, de ebben az évben a 100 000 dolláros rész egy 50 000 dolláros támogatás, amelyet egy filmkészítő kap. Három csodálatos fiatal tehetség után három évvel tovább akartuk támogatni és megteremteni a lehetőségeket ezeknek a filmkészítőknek, akik a médiát és a közönséget érdekes élményre teszik. Az replika órák boltja IWC-nél úgy érzi, hogy a film sikeres médium, hogy különböző témákban elérje a tömegeket.

Replika IWC-ako
Miért érzi magát az IWC és a TFF közötti kapcsolat? Mi a helyzet a mozival, ami a márkahoz kötődik?

„Fontos számunkra, hogy az IWC Schaffhausenben folytassuk hagyományunkat, hogy támogassuk a Tribeca Filmfesztivált és a Tribeca Film Intézetet a fiatal tehetségek támogatásával és a csodálatos kreatív munkájukkal kapcsolatos tudatosság megteremtésével. A filmkészítő és az óragyártó iparágak is hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, mivel mindkettő az idő felértékelődésén alapul, és ezer erőfeszítést igényel, hogy a végtermék életre keljen. Az replika órák árral IWC Schaffhausen büszke arra, hogy része a támogatási rendszernek, ami lehetőséget teremt a fiatal filmesek számára, hogy továbbfejlesszék karrierjüket.

Miért döntött el az idén, hogy az órát korlátozott kiadású butikokban kapja, szemben egy kedves nézet árverésével?

„Bár az aukciók nagyon sikeresek voltak és az IWC Tribeca iránti elkötelezettségének döntő részét képezték, úgy döntöttünk, hogy idén megváltoztatjuk megközelítésünket, és a fiatal filmesek iránti elkötelezettségünket 100.000 $ -os adományozással mutatjuk be a Tribeca Film Institute (TFF) számára. A múltban az árverés bevételei a TFI-nek jártak, de ebben az évben az replika óra webáruház IWC elkötelezett volt a pénzeszközök teljes adományozásával a TFI-nek.

A „tribute” óráján kívül, amely a legjobban korrelál a művészet és a mozi világával?

„Véleményem szerint a Portugieser Chronograph a régi hollywoodi ragyogást rögzíti. Az időmérő elegáns és elegáns kialakítású, de az esztétikájában mégis modernnek érzi magát.

Replika IWC-abg

Vannak-e más amerikai exkluzív kezdeményezések, amelyek az idei évben készülnek filmben vagy más területeken?

„Nos, amint tudod, az IWC-nél sok partnerségünk van, beleértve a Charles Darwin Alapítvány és a Galapagos támogatását, valamint a Mercedes AMG Patronas Formula 1 hivatalos mérnöki partnerként betöltött szerepét. az Antoine de St. Exupery Alapítvány folyamatos támogatása a pilóta gyűjteményének újraindításával.replika órák A gyűjtemény számos új darabja tiszteletét fejezi ki St. Exupery-nek és rendkívüli munkájának, a La Petit Prince-nek. Örülünk, hogy folytatjuk ezt a hagyományt.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image