admin 2018-12-28

Míg az 1950-es évek a búvárórák évtizedét jelentették, az 1960-as évek pedig a kronográf korszakát, az 1970-es évek egy új, csukló kopás-stílusban, a luxus sportórában.Audemars Piguet Replika A korabeli elbűvölő sugárhajtómű emblematikája, amely a világon utazott, a békés tevékenységek folytatása érdekében, egy merész, alkalmi elegáns, de drága acélóra figyelt meg. Ezek közül az időmérők közül néhányan igazi ikonok lettek, míg mások az út mentén csak az újjászületés és a kortárs közönség újjáélesztése miatt.

Replika Audemars Piguet-af
Audemars Piguet Royal Oak

Az Audemars Piguet Royal Oak 1972-ben debütált a híres óratervezőnek, Gerald Gentának köszönhetően. A nagy, 39 mm-es tok, nyolcszögletű, nyitott csavarokkal ellátott keret, modern integrált karkötő, geometriai tárcsa, amely egy pár középső kezét és egy dátumablakot tartalmazott, ennek az új rozsdamentes acélból készült AP órának az ártett árcédulája, kissé megdöbbentő volt. az erős sziluettje. A 45 évvel későbbi előrelépés, és a Royal Oak most Replika Audemars Piguet zászlóshajója, amely számos különböző anyagból és komplikációk széles skálájából áll rendelkezésre. A jelenlegi közvetlen leszármazottja azonban a 2012-es Royal Oak “Jumbo” Extra Thin 15202ST 39 mm-es tokkal, vastagabb integrált karkötővel, a híres „Petite Tapisserie” tárcsával kék és az automatikus 2121-es kaliberrel.

Replika Audemars Piguet-ay
Girard-Perregaux Laureato

1975-ben a Girard-Perregaux nemcsak egy korszerű, sportos órát hozott, éles, nyolcoldalas keretet, hanem integrált karkötőt is, amit Laureato-nak hívtak, de a márka modern ház-kvarcmozgalommal felszerelt. Ne feledje, ez volt a Quartz Crisis idő, így a GP úgy gondolta, hogy a legjobb, ha inkább a sávkocsira ugrik, mint harcolni a trenddel. A következő évtizedek több kiadása után – beleértve néhány mechanikai kiadást is – 2017-ben a Girard-Perregaux nagyszámú új generációs Laureato órát gyűjtött össze.replika órák Audemars Piguet A díjszabás az acél Laureato 42 ref. 81010-11-431-11A Clou de Paris tárcsával, nyolcszögletű keret, acél karkötő és az automatikus kaliber GP01800-0025 belül.

Replika Audemars Piguet-acz
Patek Philippe Nautilus

Még egy Gerald Genta alkotás, a Nautilus Patek Philippe válasza a királyi tölgyre. 1976-ban bemutatták, hogy a Nautilus acélból is épült, de tartalmazott egy tokot, melyet egy lőrés után készítettek, kiegészítve a csuklópántokkal. A túlméretezett stílus egy lépéssel tovább tartva a Nautilus tok 42 mm-es ismeretlen volt, és beépített acél karkötőjével volt felszerelve. A kék tárcsa,replika óra Audemars Piguet vízszintes hornyaival, középső kezével párosítva és a dátum ablakban 3 órakor, tökéletes arc volt ezen az új Patek Philippe luxus sportórán. A Nautilus 30. évfordulóján Patek kiadta az eredeti „Jumbo” legutóbbi iterációját – a Nautilus ref. 5711 / 1A egy nagyobb 43 mm-es tokkal, a másodpercek hozzáadásával a tárcsán, és az ön-tekercselő Caliber 324 S C belsejében.

Replika Audemars Piguet-ako
Vacheron Constantin tengerentúli

Vacheron Constantin – az AP és Patek melletti ún. Szent Szentháromság harmadik személye – 1977-ben is bemutatta a luxus sportórát, amelyet a 222-nek neveztek a márka 222. évfordulójának tiszteletére. Nem a Genta kialakítása, hanem a Jorg Hysek által tervezett, a Vacheron 222 hasonló jellemzői voltak az évtized többi sportórájához, szögletes tokkal, integrált karkötővel és minimális tárcsával, csak az órával,replika óra webáruház Audemars Piguet percekkel és dátummal. A 222-et végül abbahagyta az 1980-as években, csak 1996-ban feltámadták, mint a tengerentúli országokat. Az évek több változata után a Vacheron Constantin friss acél változatot, az Overseas ref. 4500V, 2016-ban egy 41 mm-es tokkal, a máltai kereszttel inspirált keret és integrált karkötő, egy okos cserélhető karkötőrendszer, és az új házon belüli Caliber 5100.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image