admin 2018-12-28

A Vacheron Constantin Overseas Chronograph valószínűleg a leg sportosabb modell a márka által. A Vacheron Constantin 1996-ban elindította a tengerentúli gyűjteményt, 1999-ben felvette a kronográf modellt. Sok szempontból ez a „222” szellemi utódja, az acél sportfigyelő, amelyet Replika Vacheron Constantin 1977-ben vezetett be a márkák megünneplésére. születésnap! Míg a 2016-ban bevezetett jelenlegi tengerentúli kronográf egy modernebb megjelenésű nézés, a család hasonlóságát láthatja.

Replika Vacheron Constantin-ae
A tengerentúli Chronograph ezen generációjához Vacheron Constantin új mozgást fejlesztett ki. A Caliber 5200 egy oszlopkerék-kronográf, amely 52 órás tartalék tartalékkal rendelkezik. A replika órák Vacheron Constantin-t jelenti, hogy ez a kaliber a Genfi pecsétet hordozza, amely a mozgás kivételes befejezését igazolja. Ezt az órát az óra hátsó részén keresztül láthatja, ha nem zavarja az iránytűvel vésett 22K arany rotor.

Replika Vacheron Constantin-ayu
A kronográf működtetéséhez meg kell fordítania a csavaros tolóhajókat egynegyedre. Ez a rendszer hozzájárult a 150 méteres vízállósághoz. A tárcsa kialakítása is egy kicsit merészebb, mint az előző generációs tengerentúli Chronographból.replika óra webáruház Vacheron Constantin A kronográf számlálók nagyobb arab számokkal rendelkeznek, és az előző verzió nagy dátuma négy és öt óra között kisebb dátumablakra vált. Ezek apró részletek, de az órát sokkal dinamikusabbá teszik!

Replika Vacheron Constantin-axc
Az Overseas Chronograph acél nemcsak karkötővel, hanem gumi hevederrel és alligátor bőrszíjjal is rendelkezik. A karkötőben a kapcsolatok a máltai kereszt, a replika óra Vacheron Constantin logója. Nemcsak a karkötő, hanem a heveder is gyorsan változik, ami lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt cserélje le a karkötőt a szíjra. Ez nagyon sokoldalúvá teszi a tengerentúli Chronographot, különösen a megjelenés tekintetében. Öltözködhet az aligátor bőrszíjjal, vagy acél ikont viselhet a karkötőben. A gumiszalag a csokor leg sportosabb választéka. Ez az órát a korábban fel nem jegyzett területre teszi. Bár bármelyik másik lehetőség az órát tökéletesen élvezi, hogy élvezze az amerikai kupa figyelését a hajó fedélzetéről, a gumiheveder készen áll arra, hogy készen álljon rá!

Replika Vacheron Constantin-app
Ez az erő, amelyet az Overseas 1996-ban bevezetése óta egyre növekvő mértékben alakított ki. Egy acélruhából többet nézett egy olyan órára,Vacheron Constantin óra amely mindkét világ legjobbjait kínálja egy nagyon kellemes csomagban. Természetesen a kronográf funkció segít ebben, mert semmi sem mondja, hogy a sportfigyelés olyan, mint egy kronográf komplikáció.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image