admin 2018-12-26

Ha valaha is kíváncsi, hogy mi teszi Patek Philippe-t az iparág egyik szabványának, akkor nézze meg közelebbről az új Ref.5170P Chronographot. Az Aquanaut gyűjtemény 20. évfordulója, a lenyűgöző Ref.5320G Perpetual Calendar és az acél Ref.5960 éves naptár-kronográfja alkalmával néhányan figyelmen kívül hagyhatják ezt az órát,replika órák Patek Philippe és ez egy olyan rekord, amelyet egyenesen kell beállítani.

Replika Patek Philippe-ar
A 2010-es bevezetés óta a Ref.5170 nagyon kevés kívánságot hagy. A klasszikus bicompax kronográf egy csavarral rendelkezik, és a szubdialisok kissé alacsonyabbak a tárcsán, mintha elvárná őket. Vizuálisan ez meglepően kellemes, míg a Replika Patek Philippe továbbra is a klasszikus viselkedés. A CH 29-535 PS manuális szélkalibernek, amely a karóra támaszkodik, legalább hat szabadalommal rendelkezik, és a Gyromax mérleggel van felszerelve. A 65 órás erőforrás modern természete nyilvánvaló, míg a design többi része tiszteletben tartva klasszikus.

Replika Patek Philippe-axz
Az óra méretei tökéletesek, 39,4 mm átmérőjű és 10,5 mm vastagságúak. Először a Ref.5170-es platina tokkal van felszerelve. Patek Philippe Replika kiemeli ezt egy lenyűgöző naptárcsával, amely egy mélykékből a központ közepétől a feketeig terjed, ahol megfelel az ügynek. Ha egy modern választás lenne, ha ez az óra egy sötétkék matt alligátorral illeszkedik, Patek Philippe öreg iskolába ment. A Ref.5170 fel van szerelve egy fényes fekete aligátorral, amely kiegészíti az órát, mivel kevés más heveder képes riválisan versenyezni.

Replika Patek Philippe-alp
Ennek oka is van az órai jelölőkkel. Tényleg második pillantást vet fel, hogy felismerjük, hogy nem csiszolt fehér arany vagy platina, hanem a baguette színtelen gyémántokat vág.replika óra Patek Philippe A baguette-vágás az egyik legkedvezőtlenebb alakzat a gyémánt vágásához, a szokásos tűz és szcintilláció helyett egy titokzatosabb és alábecsültebb megjelenésért. Tökéletesen illeszkedik a Ref.5170-hez, különösen a tárcsaszín és a klasszikus szíj kombinációjához.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image