admin 2018-09-21

Replika Franck Muller-az

Egy napon szeretnék hallani Replika Franck Muller történetének történetét, mint óriási márkát. Órák készítőjeként ez egy lenyűgöző cég, amely sokat tett, és dicséretes népszerűséget szerzett egy csúcsminőségű exkluzív őrzőnek. Ezt követően a Franck Muller csoportnak minden bizonnyal a súlyos gazdasági zavaroktól a kvázi botrányokig terjedt. A márka csodálták, hiszen elősegíti, hogy a luxus órát új kultúrkörökbe vezesse be az innovatív marketinggel és néhány nagyon egyedi órával (mint például a Crazy Hour), de ugyanakkor küzdjen bizonyos ágazatokban, ahol a minőségi kérdések hírnevének leküzdése. Ó, hogy a csúcsminőségű órákban legyenek!

A mai replika órák Franck Muller sokkal nyugodtabb és egyszerűbb, mint a korábbi önmagát. Míg az avantgárdok levegője továbbra is fennmarad, mint egy márka, konszolidálódtak és próbálnak összpontosítani arra, ami tényleg működik számukra. Néhány hónappal ezelőtt az új belépő szintű házon belüli mozdulat pletykálta a Vintage Curvex 7 napos Power Reserve modelljeinek közelgő kiadását. És itt vannak. Friss Genfből az agyi Curvex (ami a legtöbb ember tonneau-nak nevezik) alakú tokot és egy új, hosszú tartalék mozgást.

Replika Franck Muller-as
A bemutatott modellek csak az arany változatok, ők is felajánlottak az acélban is. A replika óra Franck Muller sajtóközleménye szinte teljes egészében a mozgásra összpontosult, nem pedig az órákra. Igazán utálom, amikor ez megtörténik, mivel a legnehezebb megmondani az embereknek, hogy pontosan mit tudnak vásárolni. Mi van a köpeny és tőrrel replika óra webáruház Franck Mullerrel? Miután elmondtam, biztos vagyok benne, hogy az órák a Curvex eset 35,90 mm széles x 50,30 mm magas verzióiban vagy valami nagyon közel állnak. Azt kell mondanom, hogy Franck Muller (számomra) a márka, ami tónus alakú eseteket viselhet. replika órák árral Franck Muller előtt úgy éreztem, hogy ez a stílus csak jól néz ki a rendkívül kövér ujjak csuklóján, akik rendszeresen füstölnek szivart.

Miért döntött úgy Franck Muller, hogy az új, házilag készült FM 1700 kaliber mozgást egy Vintage stílusú órában nem világos nekem. Az új Vintage Curvex óra nem különbözik a legtöbb más modelltől, kivéve néhány tárcsázási részletet. Az egyik változat vasúti vágány stílusú jegyzőkönyvet tartalmaz, míg más verzióknál több tiszta tárcsázás van az órajelzőkkel és az ikonikus replika órák boltja Franck Muller betűtípussal. A világos és sötét tárcsázási lehetőségek arany díszítéssel vonzó megjelenést kölcsönöznek.

Replika Franck Muller-ar
Amint említettem, a mozgás az új replika shop Franck Muller a házon belül készült FM 1700-ból. Ez egy kézzel sebesített mozgás, egy teljes heti erőforrással. A név “Vintage” részével összhangban a mozgás lassabb 18 000 bph sebességgel működik, amely kétségtelenül segít fenntartani egy ilyen hosszú tartalékot.

A tárcsa fölött nagyra értékelheti a mozgás komplikációit. A másodlagos másodlagos tárcsa kissé süllyesztett egy szép látszó aranygyűrűben, és az erőforrás-tartalék mutatója az egyik darab legkülönbözőbb eleme. A múltban több replika jelentése Franck Muller órát láttam, amelyek nagyon alacsony teljesítménytartalék mutatói voltak. Egyrészt szeretem ezt. Az indikátor kicsi és távol áll, de ott, amikor szüksége van rá. Sokszor azt mondtam, hogy egyszerűen nem szeretem a manuális sebzésű mozgó órák többségét viselni, ha nincsenek áramforrás-mutatójuk. Úgy érzem, autót vezetek anélkül, hogy üzemanyagmérő lennék.

A tápfeszültség tartalék mutatója elég kicsi ahhoz, hogy semmi esetre sem zavarja meg a tárcsát, ami nagyszerű. Tehát az egyetlen rossz hír az, hogy néhány embernek szüksége van rá, hogy nagyobb legyen. Vagy bajuk van, ha elolvasják a tárcsán lévő lemezeken lévő apró számokat, vagy órájukat a csuklójukról tartják, és távolról szeretnék látni, hogy az óra kanyargásra van-e vagy sem. Tehát miközben az erőforrás-készlet indikátorának az úttörő jellege áldás, az is átok az emberek számára, mert túl kicsi lesz használni.

Az FM 1700 designja kellemes, de nem túlságosan megkülönböztető jellegű. Ez a feladat ugyan, de látható egy zafír caseaback ablakban. Alig várom, hogy hamarosan látja az új replika órák Franck Muller Vintage Curvex 7 napos Power Reserve órákat. Az ára körülbelül 22.500 dollár 18 k arany és arany 11.000 dollár.

Replika Franck Muller-ao
Tech Specs: Replika Franck Muller:

VINTAGE (CURVEX) 7-DAYS POWER FOGLALÁS
Kalibrátor: FM 1700
Mozgás: Mechanikus kézi csévéléssel, Két hordó, házon belül
gyártott Breguet szőrszálak, nagy teljesítményű FM
kiugrás és egyensúly csavar
Mozgásméretek: Ø 31,00 mm és magasság: 5,00 mm
Teljesítménytartalék: 7 nap
Frekvencia: 18’000 vibráció / óra
Összetevők száma: 213
Ékszerek száma: 27
Vízállóság:
3 ATM
Mozgáskorrekció: Côtes de Genève, körkörös szemcsézettség, kézi bevelling
Kijelző: Óra és perc, másodperc 6 óra alatt, Teljesítménytartalék

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image