admin 2018-09-21

Replika Bell & Ross-ap

Miután mind a versenyautót, mind a motorkerékpárt tervezték, a Replika Bell & Ross tervezői a legutóbbi kihívás felé fordultak az égre – de ezúttal tervezzenek egy olyan repülőgépet, amely képes a Reno Air Races-i versenyen valóban versenyben. Miért? Annak érdekében, hogy inspiráljon egy órás gyűjteménynek, természetesen – mert ha a környező örökség vagy az inspiráció nem elég, akkor a szabad levegőből kell kitalálni. Most, amikor a kiadási kiadásokról van szó, a The Racing Bird repülőgép valószínűleg annyi trükk, mint amilyen valaha is lesz. De őszinte legyek, ez még mindig rendkívül hűvös, és ez (szerencsére) ugyanolyan hűvös órát eredményezett, a replika órák Bell & Ross BR V2-94 Racing Bird Chronograph (a három testes BR V1- 92 Racing Bird).

Replika Bell & Ross-as
Ez az egyetlen dolog, amit mindig is szerettem a replika óra Bell & Ross-ról: a márka úgy tűnik, semmilyen erőfeszítést nem tesz annak elrejtésére, hogy tervezői – nem pedig öröksége (vagy hiánya) – a márka 1992-ben alakult, vagy annak Egyes híres nagykövet vagy katonai csoport társulása a legerősebb eszköz. És amikor a tervezők tervezik, és az órák órákat készítenek (vagyis mindkét fél egyszerűen azt teszi, amit a legjobbak), nézze meg a rajongók győzelmét. A Racing Bird egy csodálatos példa erre. Megengedte, hogy a mechanikai tervezésben nem különbözik a V2-94 Bellytanker vagy a korábbi évek V2-94 Garde-Côtes modelljeitől, de ez rendben van. Amit alapvetően itt látunk, egy palettás csere, bár rendkívül hatékony egy, a replika óra webáruház Bell & Ross által tervezett, működő, propeller-meghajtású repülőgép ihlette.

Replika Bell & Ross-ad
A V2-94 Racing Bird a replika órák árral Bell & Ross sikeres “szüreti” vonaláról tanúskodik. Ugyanakkor ne feledje, hogy Bell & Ross-ről keveset tudnak “évjáratnak” tekinteni, mivel a márka még a kilencvenes évek gyermeke. De ez nem akadályozta meg a tervezőit, hogy a gyűjteményből származó klasszikus sportórákból vegyék figyelmeztetésüket, olyan védjegyekkel, mint a konzervatív 41 mm-es tokméretek, domború zafírüveglencsék, csavarozott koronák és nyomók és 100 méter vízállóság. Annak ellenére (vagy talán, annak ellenére, hogy) mindazokat a tulajdonságokat megosztják, ugyanazt az ügyet és mozgást mind a Bellytankerrel, mind a Garde Côtes-szel, a Racing Bird az első olyan sorozatban, amely igazán új karóra néz – és ez egy nagyon jó dolog.

Replika Bell & Ross-af
Nagyon kedvelem a Racing Bird kronográfot a háromkezes párja fölött, akinek a tárcsája több mint egy kicsit üres, és hiányzik a kronográf változatban talált karakterből. A V2-94 sportos és friss, tejszerű fehér tárcsa, amely a sík üvegszálas héját idézi fel, ellentétben a gyors narancssárga vonásokkal és a kék színű,replika jelentése Bell & Ross eloxált tachimetrum-skálával és a kék színű ékezetekkel – akárcsak a Racing Madár hajója és farka. Valószínűleg ez volt a Tudor örökség kronográfja, ha az utóbbit nem ítélte meg, hogy a konzervatívabb színt a forrási anyagsorból a sorra ismétli.

Replika Bell & Ross-ah
Ellentétben az egyszemélyes Racing Bird repülővel, amelyet egy V12 Rolls Royce Falcon motor hajt, a V2-94 a szerény BR-Cal-ot használja. 301, amely lényegében egy módosított Sellita SW300-1 – automatikus kronográf mozgás, 30 perces számlálóval 9: 00-kor, középre szerelt kronográf másodperc kézzel (szépen kiemelve egy narancssárga Racing Bird sziluett ellensúly), és egy futó másodperc számláló 3: 00-kor. Ó, és talán az óra legszétválasztóbb jellemzője, a magasságmérő-inspirált dátumnyílás, amelyet csak a 3:00 regiszterben álcáztak. Valójában ez egy nagyon ügyes integráció,replika órák Bell & Ross és az első pillantásra kihagyhatatlan, mivel a számok úgy tűnnek, mintha maguk a számláló részei lennének. De akkor észreveheted, hogy nem koncentrikusak a regiszter körkörös alakjának többi részével, amely időpontban, ha ez megzavarja, akkor valószínűleg nem látja, amíg a versenyző madár a csuklóján van.

Replika Bell & Ross-aq
A modern kronográfok esetében a kényelem ritkán a játék neve, de a replika órák boltja Bell & Ross csodálatos munkát végzett, így a V2-94 aránya viszonylag viselhető mind a magasságban, mind a teljes hosszban. Valójában nem érzi túl messzire a méret és a csukló jelenlétét a kor egyik leginkább hordható és ikonikus kronográfja közül – az Omega Speedmaster Moonwatch.

Replika Bell & Ross-awReplika Bell & Ross-ay
Kérdés, hogy a versenyző madár színe az Ön ízlése szerint van-e, még akkor is, ha a nyáron gyorsan és frissen érzi magát, a kicsit klasszikusabbnak tűnő (mert a nyár szomorúan minden évben lejárati dátumot keres) a standard V2-94 modellek – hálásan vannak még néhányan közül választhatok. A többiek számára a replika shop Bell & Ross V2-94 Racing Bird Chronograph 4,400 dolláros induló ára a pántra és 4,700 dollár a karkötőre, és 999 darabra korlátozódik

Replika Bell & Ross-at

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image