admin 2018-09-20

Audemars Piguet továbbra is csendesen bemutatja a piac egyik legfontosabb női karóráját, ami gyakran figyelmen kívül hagyható a hatalmas népszerű Royal Oak férfi kollekció árnyékában. Ebben az évben a SIHH-ban két új karóra a hölgyeknek a Royal Oak Collection-ban egyszer és mindenkorra megváltozhat. Először is, az ékszerkarrier szegmensben való növekvő jelenlétének folytatásaként az Replika Audemars Piguet bemutatta a Royal Oak Concept Ladies ‘Repülő Tourbillont. Ez túlmutat a magas szintű gemsettingen, hogy olyan szövődményt tartalmazzon, amely az replika órák Audemars Piguet-nek első ízben jelent meg. Büszkén helyet foglal a márka fontos királyi tölgygyűjteményében is. Az új Royal Oak Double Balance kerék Aranyozott Arany Nyakkendő egy másik győztes. Úgy tervezték, hogy “kisebb csukló”, ez az óra is előtte van a görbe, amikor a női időmérőkre.

Replika Audemars Piguet-as
A Royal Oak Double Balance kerék A fagyos aranyozott műanyag díszített, 37 mm-es változata a nem homályos férfiak Royal Oak Double Balance-jának, amelyet 2016-ban vezetett be, replika jelentése Audemars Piguet ugyanazzal a nyílt, kalibrált Caliber 3132-el. A mozgalom igénye az, hogy két mérlegkerék és két az azonos tengelyen oszcilláló hajszálak, elméleti módon megszüntették egymás sebességhibáit. Az eredmény egy pontosabb és stabilabb óra.

Replika Audemars Piguet-aw
A mozgás kézi készítésű, és a hidak mélységének megmutatására szolgál, és kétszeres összetételben jelenik meg: az egyensúly, a felső egyensúlyhíd, az indexek és a kezek rózsaszín vagy sárga arany, míg a többi komponens ródiummal vannak bevonva. A ház és a karkötő csillogó arany, folytatja az replika óra Audemars Piguet együttműködését Florentin ékszertervezővel, Carolina Bucci-val és egy olyan technikával, amelyet az arany behúzásának firenzei módszerének neveznek, hogy csillogó csillogást generáljon, mint a hó.

Replika Audemars Piguet-ar
Tavaly a hölgy királyi tölgyére vezették be. A 37 mm-es, 18 karátos, fehér arany Royal Oak többrétegű kerék, matt garnitúra aranyozott, ára 76 000 dollár. Van egy 37 mm-es rózsaszín arany kivitel is, amely nem homályos, ára 68 500 dollár.

Replika Audemars Piguet-ay
Az replika óra webáruház Audemars Piguet Royal Oak Concept Női Repülő Tourbillon nem csak az első hölgy darab a Concept kollekcióban, hanem a márka első repülő tourbillonja is, minden gyűjteményben (egy repülő tourbillon is megjelent egy új férfi darab idei: a Royal Oak Concept Flying Tourbillon GMT). A férfiak királyi tölgyéhez hasonlóan az óra minden szög – a nyolcoldalú, hatoldalú csavarokkal ellátott keret pedig aláírja a gyűjteményt.

Replika Audemars Piguet-ao
A tárcsát éles szögben vágják el, mint a törött jég, a szögletes hidak és egy nyitott hordó feltárásához. A gyémántok tengere díszíti a hidakat, az előlapot, az esetet és a hevedereket. 38,5 mm széles,replika shop Audemars Piguet  kicsit nagyobb, mint az Openworked, de a helyet bölcsen használják, mint egy vászon az összes ilyen gyémánt. A ház 18 karátos fehér arany, és két változata van: egy 459 kör briliáns gyémánt, összesen 3,65 karátos (ára 190.000 CHF, vagy 203.350 $); és a másik pedig láthatatlanul zárt baguette-vágott gyémántokkal (ára 395.000 CHF, vagy 422.757 dollár).

Replika Audemars Piguet-ap
replika órák árral Audemars Piguet mindig tele van meglepetésekkel, amikor a női órákról van szó. Szinte lehetetlen kitalálni, mi következik, de reménykedhet. Ebben az évben a márka bemutatta a világ legvékonyabb öröknaptárját, a miniatürizált Caliber 5133-at, mindössze 6,3 mm vastagsággal. Jó lenne látni ezt a mozgalmat egy új hölgyek öröknaptárjában!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image