admin 2018-11-01

Replika Hublot-ako
Tegnap este a kosárlabda rajongók szerte az országban izgatottan bekapcsolták a televíziókat és bekapcsolódtak az NBA-tervezetbe, hogy megnézzék, mely fiatalok reménykedtek ez alkalommal a nagy ligákban. De egy kiválasztott csoportnak lehetősége volt Replika Hublot “Watch” pártjának stílusában megnézni a tervezetet Dwyane Wade márka nagykövettel, a New York-i Just-in-City klub tagsággal rendelkező klubjának Sunken Living Roomben.

Replika Hublot-aw
replika órák Hublot Észak-Amerika elnöke Jean-François Sberro beszédet nyitott az estén. “Örömmel töltötte Dwyane Wade-t a Team Hublot-ra az elmúlt hét évben” – kezdte. “Ez a partnerség révén a replika óra Hublot a” Fusion Art “-ot a professzionális sport világába hozza. A Wade egy ünnepelt NBA döntő MVP, olimpiai aranyérmes, háromszoros NBA bajnok és filantróp, akinek a sportos és a stílus és luxus időmérés iránti szenvedély tökéletesen testesíti meg a replika óra webáruház Hublot márka értékét. Ma este nagy örömünkre szolgál, hogy Wade-nel New York City-ben újabb hihetetlen szezont folytatunk a Miami Heatben, ahol a VIP-k és a márka barátai csatlakoznak a 2018-as NBA-tervhez. ”

Replika Hublot-azx
Maga Wade vette át a színpadot, ahol megválaszolta a közönség kérdéseit, és tükrözte az évek során a replika órák árral Hublotral való társulását. “A divat és a stílus mindig fontos számomra; ezek a napi élet részei. Az évek során az Hublotnal való együttműködés lehetővé tette számomra, hogy beépítsem saját stílusomat a formatervezésembe, és sokkal mélyebb megértést és elismerést nyertem az órásipar számára. Nagyszerű partnerek vagyunk 2011 óta és ma este, izgatottan csatlakozom a replika órák boltja Hublot csapathoz, hogy megnézzem a 2018-as NBA tervezetet a márka közeli barátaival. ”

Replika Hublot-aty
A Wade büszke partnere 2011 óta, a replika jelentése Hublot és a kosárlabda szupersztár két, korlátozottan kiadott időmérővel foglalkozott: King Power “D-Wade” és a Classic Fusion Dwyane Wade. Ahogy a tervezet folytatódott, a vendégek figyelték és keveredtek, miközben élvezték a lazításokat a helyszíni bárban,replika shop Hublot és átadták a paráznegyedeket.

Replika Hublot-apl
—————————–20086Content-Disposition: form-data; name=”cur_mm”

11