admin 2018-11-01

A Rolexen és a kronográfokban mindig figyelemre méltó a híres Daytona,rolex óra míg a márka más érdekes kronográfokat is készített. Erre példa erre a 3525 hivatkozás.

Replika Rolex-aws
A replika órák Rolex 1939-ben mutatta be ezt az órát, és 1945-ig tartotta a gyártást. Valjoux 23 oszlopkerék-kronográf mozgatásával és az egyik márka első kronográfjával, amely egy Oyster-tokot tartalmazott. Ez egy olyan óra is volt, amelyet a szövetséges háborús foglyok rendelhettek. Bár ez sok svájci szereplő volt, a Rolex replika különösen ismert róla. A hadifoglyok rendelték meg az órát postai úton, és megkapják a táborban, hogy fogságban vannak. A fizetés a háború után nem volt megfizethető, amikor meg tudták fizetni. Az a tény, hogy a replika óra Rolex ezt tette, azt mutatja, hogy a márka a főleg brit, hadifoglyok szavában volt. A német származású Hans Wilsdorf 24 évesen költözött az Egyesült Királyságba, ahol megalapította a világ leghíresebb márkájának alapját, mielőtt Svájcba költözött, fontos szerepet játszott ebben (és elutasítás, hogy minden órát eladjanak a náci erőknek.)

Replika Rolex-akj
A 35 mm átmérőjű, az óra kicsi a mai szabványok, különösen a kronográf. Annak ellenére, hogy a replika óra webáruház Rolex egyaránt tartalmaz egy tachimétert és egy telemetrikus skála ezen az órán, mégis meglehetősen könnyű olvasni. Ennek hitelessége a tárcsa okos kialakításának köszönhető, amely minden skála felett helyezkedik el egymás fölé. A kezek is létfontosságú szerepet töltenek be ebben a helyzetben, és betöltötte őket a Radiummal, ami könnyűvé tette őket éjjel is.

Replika Rolex-ank
A bíró. A 3525 továbbra is ritka replika jelentése Rolex, mivel becslése szerint mindössze 200 acélból készült a gyártás során. Ez még az eredeti acél karkötőjével is jön. Mivel ritkasága és az a tény, hogy ez egy replika órák olcsón Rolex, az ára viszonylag szerény, mivel Phillips 2016 novemberében adta el ezt a különleges órát 62.500 CHF-ért, míg becslése 50.000, – és 80.000 CHF között volt.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image