admin 2018-11-05

Replika Omega-ayp

A luxus ékszerész OMEGA a legkiválóbb gyárával ötvözi a kiválóság és az innováció jövőjét, amely a svájci Bienne-i székhely közelében található.

A díjnyertes japán építész,replika órák árral Omega Shigeru Ban által tervezett épület az órásipar legmodernebb technológiáit öleli fel a fenntartható svájci lucernek egy környezetbarát kagylójában. Az ötemeletes épület növeli a hatékonyságot a technikai képességek és az emberi szakértelem összekapcsolásával.

“Valódi innovatív munkateret teremtettünk, de az új épület valódi értéke a hatékonyság” – mondta Raynald Aeschlimann, az Replika OMEGA elnök-vezérigazgatója. “Most már képesek vagyunk összeállítani az összes összeszerelési és tesztelési folyamatot egy fedél alatt. Ez azt jelenti, hogy a munka teljes mértékben megszilárdul, ami segíteni fogja az OMEGA-t abban, hogy sokkal produktívebbé és egyszerűbbé váljon, mint valaha. ”

Replika Omega-asa
A gyár ötvözi az óragyártás minden lépését – az összeszereléstől a szállítmányozásig -, valamint a szükséges készleteket, replika órák boltja Omega amelyek egy teljesen automatizált 3 emeletes tárterületen nyugszanak. Magában foglalja a horologer minőség- és technikai ellenőrzési műveleteit, beleértve a METAS tesztet a Master Chronometer minősítéshez. Az replika órák OMEGA nemcsak az óráinak pontosságát garantálja, hanem a személyzetét is.

“Az új technológiákba való befektetés, az új gyártási módszerek, de a saját alkalmazottai iránti erőteljes hagyománya újra láthatóvá válik az új csodálatos replika óra OMEGA gyár megvalósításán keresztül” – mondta Nick Hayek,replicas de relojes a Swatch Group vezérigazgatója. “Ez tükrözi a márka elkötelezettségét a legmagasabb szintű óraszerzés terén.”

Az replika óra webáruház OMEGA új gyárát november elején szalagszedő ünnepséggel nyitotta meg, hogy megfeleljen az igényes vevők új generációjának kifinomult igényeinek. Az esemény kiemelkedő vendégeinek egy része többek között Ban, Aeschlimann, Hayek és a Svájci Szövetségi Gazdasági,replika jelentése Omega Oktatási és Kutatási Minisztérium vezetője, Johann N. Schneider-Ammann volt.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image