admin 2018-11-05

Replika Breitling-avf

Az Egyesült Államokon belül számos megálló után a Replika Breitling Jet csapat Seattle-be repült, hogy segítsen bemutatni a Bentley Continental GT Speed Breitling Jet csapatcsomagot a Seattle Boeing Seafair Airshow-nál.

Replika Breitling-aws
A limitált kiadású autókat a Bentley exkluzív Mulliner tervrajzai alapján alakították ki, és speciális repülőgépes és belső anyagokat készítettek,replika órák árral Breitling amelyek a repülőgép által használt repülőgépek visszhangját választották. A kocsi külső részéhez a különleges külsővel az Onyx és a Hallmark duó-tone oszcillantása látható, a replika órák Breitling sárga jelzéssel, amely megfelel a repülőgépeknek. A hét limitált személyautó mindegyike egyedileg van számozva, hogy megfeleljen a flotta megfelelő jetjának.

Replika Breitling-aok
A Continental GT Speed a Bentley leggyorsabb gyártási eszköze,replika shop Breitling melyet egy 6,0 literes twin-turbó W12 626 lóerővel és 206 km / s sebességgel hajt végre.

Az új exkluzív autók szerencsés tulajdonosai a megfelelő sugárhajtású pilótával hét fúvókával látták el járműveik kulcsait. Miután látta autók,replika jelentése Breitling minden vendég vett egy izgalmas utast repülés formáció a jet csapat,replicas relojes ami valószínűleg a végső módja annak, hogy a Seattle-i láthatáron.

Replika Breitling-avb
Az autók mellett a vendégek megkapták a megfelelő Chronomat 44 replika óra Breitling Jet Team-t, az American Tour Limited Edition számozott órát. Az órákon szerepel a Breitling Jet Team logója a tárcsán, egy karcsú fekete acél tok, egy Onyx fekete tárcsa és különböző sárga akcentusok, amelyek tükrözik a Jet csapat flottáját és a limitált Bentley járműveket. A backback a replika óra webáruház Breitling Jet Team American Tour logóval rendelkezik, a korlátozott számozással.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image