admin 2018-11-06

Replika Tag Heuer-ako

A TAG Heuer Art Provocateur, Alec Monopoly egy új kreatív személyiségbe csúszott – egy órajervezőnek.

A híres graffiti művész bemutatta az első óráját a márkanévvel – a Replika TAG Heuer Alec Monopoly különkiadással. Az óra összeolvasztja az Alec Monopoly aláírását, keményen kihagyhatatlan esztétikáját a Formula 1 modell kemény, terjedelmes testével.

“Mindig is szenvedélyem volt az órákért, és nagyon kíváncsi voltam a replika órák TAG Heuer csapatokkal való együttműködésre a különleges kiadásban” – mondta Alec Monopoly. “Annyira boldog vagyok, hogy képes vagyok bemutatni egy darabot a saját képemben, amely tükrözi a kreativitást.”

Alec Monopoly munkájának bélyegzőjeként a tárcsa saját rajzfigurákkal kedveskedik, sávozik egy bandanna peremén, és kezében egy apró órát tart. A háta mögött kavargó graffiti jellegű karakterek csillognak, amelyek élénk színei ellentétesek az óra szándékosan alulbecsült keretével és gumiszalagjával. A hátlapon az “Alec” logó a replika óra TAG Heuer mellett található.

Replika Tag Heuer-aws
A replika óra webáruház TAG Heuer Alec Monopoly órát különdíjjal fogadta a divatos Mexikóváros szomszédságában, Condesa városában, ahol Alec Monopoly lehetővé tette a vendégeknek a kreatív folyamatban való részvételt. A nyüzsgő közönség előtt egy különleges vászonra helyezte a befejező pillantást, amely emlékeztette a múlt hónapban a pusztító földrengés után Mexikó egyesülésének erejét és szolidaritását.

A replika shop TAG Heuer a “Fuerza Mexico” című művét adományozta a Global Gift Foundationnek, amelyet a következő hónapban árverésre bocsátanak egy adománygyűjtőn keresztül Mexikó segélyezési erőfeszítéseinek támogatására.

A márka és a művész közötti együttmûködést követõen a replika jelentése TAG Heuer Alec Monopoly órát kizárólag 26.990 mexikói póluson kapható Berger Joyeros, Polanco, CDMX.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image