admin 2018-11-06

A Cartier által az évek során létrehozott óraszerkezetek közül a Tank a leghíresebb, valamint a legformálisabb. Nem volt rá szükség, hiszen más legendás órák, mint a Santos, a pasa és a legutóbbi,replika jelentése Cartier Ballon Bleu és Caliber, egyszerűen betöltötte ezt a pozíciót. A Tankgyűjtemény bővítése az elmúlt években ez megváltozott, és nem utolsó sorban a Tank MC-nek köszönhetően.

Replika Cartier-aq
A 2013-as bemutatóban a Tank MC ügyesen felmutatja a Replika Cartier Tank klasszikus stílusát. Bár nemesfém, ez a rozsdamentes acél esetében már az első különbség. Még akkor is, ha csak az észlelésedben, a rozsdamentes acél mindig úgy tűnik, hogy sokkal alkalmasabb viselni egy alkalmi csínó vagy a kedvenc farmerjaddal.

Replika Cartier-ar
A 44 x 34,3 mm méretű ház nagyvonalúan van méretezve, de a vastagsága a tartály MC élét adja. 9,5 mm-es mérés, a magassága adja az anyagot,replika órák árral Cartier ugyanakkor nem túlpróbáló. A Tank MC a méretekben édes helyen helyezi el, elkerülve a kisebb és vékonyabb tartályok teljes eleganciáját anélkül, hogy a csukló körül nagy fémdarabkává válna, csak azért, hogy nagy legyen.

Replika Cartier-aty
Valójában a Tank MC teszi a legtöbbet a mozgásból, a replika órák olcsón Cartier 1904-PS MC gyártmányú kaliberéből. Ez az automatikus mozgás 48 órás tartalékot kínál, és megtekinthető a tartály zafír tokján. A mozgalom hat másodperces másodperceket is tartalmaz. Bár a legtöbb esetben ez még klasszikusabbá teszi az órát, ez a Tank MC ezzel ellentétes, így a tárcsa szemmel láthatóan játékosabb a kerek részdiagramjával. Ugyanez mondható el a dátumfüggvény esetében is. Miközben rendszerint a dátumkerék hátszínét preferálom,replika órák boltja Cartier hogy megfeleljen a tárcsának, a tartály fehérje fehérje jól működik, különösen a tárcsa többi fehér részletével együtt.

Replika Cartier-afc
Az egyik oka annak, hogy ez a Tank MC is annyira sportos, hogy a színes a tárcsa.replika órák Cartier nem idegen, hogy színes tárcsázását mutatja az óráiban, de a kék ritka. Meglepő, hogy ez a szín mennyire segíthet az óra sportos észlelésében, különösen azért, mert továbbra is követi a replika óra Cartier hagyományait római számokkal és guilloche mintával a számlapon. Természetesen a kék is egy lenyűgöző meccs a kék szintetikus spinellel a korona, egy másik replika óra webáruház Cartier hagyomány és az aligátor pánt.

Replika Cartier-anj
7.000 dollárért, – a Tank MC kék verziója 250 dollárba kerül, – prémium a fehér vagy fekete tárcsázásnál. Bár vitatkozhatunk, miért kell többet fizetnünk csak egy másik színért, úgy tűnik, hogy a pénz jól elkölt. Nem csak azért, mert valójában, és valószínűleg mindig is marad, a replika shop Cartier egyik ritka színe, hanem azért is, mert az órát egy olyan területre helyezi, ahol kevés tartály órája ment el: az, hogy hűvös legyen!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image