admin 2018-11-15

A termékek szépsége mellett az a tény, hogy az IWC idén két modellt vezet be, különösen a nők számára, nagy lépés a szívünk felmelegedése felé egy olyan márka felé, amely gyakran “fiúk játékát” viseliNem ez az első alkalom, amikor az Replika IWC hölgyekkel foglalkozott. Figyelemre méltó a közelmúltban a 2014-ben bemutatott kiváló Portofino Automatic 37 mm-es modell, és különösen az IW4590-es Holdfázis referencia gyémánttal és a tárcsázással. Pompás! (még a gyémántok nélkül is). De a gyűjteményt unisexként mutatták be.

2017-ben a hölgyek vásárlóerővel rendelkeznek, és többet tudnak az órákról. És az értékesítési értékesítések gyakoribbak, mint felfelé, egy teljesen új kategóriát képviselünk a célzás érdekében. Így van értelme, hogy az replika órák IWC Schaffhausen két új modellt vezet be számunkra, az új, újratervezett Da Vinci kollekciótól, amely visszatér a klasszikus kerek tokjához és a harmonikus arányokhoz, amelyeket először láttak az 1980-as években.
És mivel az eredmények teljesen gyönyörűek, ki érdekli, miért készültek, nézzük meg, és elcsábítsuk!

Replika IWC-as
Mindkét modell különféle változatai készültek acélból vagy 18 ezüst vörös aranyból, az egyszerűtől a szikraig. Bőrszíj és fém karkötő változatok léteznek; a bőrpántok a Santoni alligátorban vannak.replika óra IWC Valamennyi változat az “Életvirág” gravírozását mutatja be a tok hátán – egy Leonardo da Vinci által ábrázolt geometriai alak, amely a matematikai szépségre és arányokra vonatkozó törekvését jelképezi.

A Da Vinci Automatic 36 kerek naptárral rendelkezik 6 órakor, a tárcsa süllyesztett belső köre és egy félköríves korona. Harmónia! Mozgó szarvainak köszönhetően a fülek nem nyúlnak ki, és a hevedert kényelmesen tartják egy karcsú csuklóhoz. Az órák vízállóak 3 bar-ra,replika óra webáruház IWC és Caliber 35111-vel vannak felszerelve 42 órás tartalékhoz.
Az árak 5 650 Ft-ért kezdődnek: Ref: IW458312 polírozott rozsdamentes acél tokban, ródiummal bevont kézzel és merev, sötétkék színű tárcsával, ill.

Replika IWC-ar
A gyönyörűen női változat is rozsdamentes acélból készült, 54 garnitúrával.replika jelentése IWC A málna színű szíj ellentétben áll az ezüstözött tárcsával ellátott fekete kijelzőkkel. Ref: IW458308, 11 600 euróért.

Replika IWC-aop
A top-of-the-line az összes 18K-os piros arany változata, gyémánt készletű keret és összekapcsolt karkötő. Aranyozott kezet és aranyszínű díszítőelemek összehangolják az ezüstszínű tárcsát,kék másodperccel kiemelve. Referencia: Az IW458310 ára 40.200 EUR.

Replika IWC-alp
A második modell a Da Vinci Automatic Moon Phase 36 – a holdfázis az egyik komplikáció, amit a hölgyek szeretnek. Ugyanazzal a harmonikus házzal és füllel, mint a Da Vinci Automatic 36, és a tárcsával azonos süllyesztett belső kör, ez a modell 12 órakor a holdfázis kijelzőt mutatja,replika órák ahelyett, hogy 6 órakor. Három különböző változatban az árak 6 850 euróban kezdődnek a rozsdamentes acél ház esetében, a hold és csillagok csillogó ezüst színű, sötétkék ég, tárcsaelemek és bőrpánt, hogy megfeleljen: Ref: IW459306.

Replika IWC-azx
A rozsdamentes acélból készült második változat 54 fehér gyémántral ragyogott az előlapon, sötét barna aligátor hevederrel és ezüstözött tárcsával.rolex replika Arany számok és kék másodpercek összehangolják az arany és kék holdfázis kijelzővel. Ref: Az IW459307 ára 14 800 euró.

Replika IWC-avc
A Da Vinci Automatic Moon Phase 36 harmadik és végleges verziója egyszerűen lenyűgöző Ref: IW459308, egy 18K vörös arany tok és bronz színű alligátor pánt.replika óra Az arany- és kék holdfázis tökéletes összhangban van az időmérő megjelenésével, 17,600 euró áron.

Replika IWC-aqz
A holdfázis kijelzője ezeken a modelleken állítható be 2 órás korrekciós gombbal az órával ellátott tűvel.Replika IWC Vízálló 3 bar-ra is, ez a modell a 35800-as kaliberű automatikus mozgatással működik,replika órák 42 órás tartalékkal.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image