admin 2018-11-28

Replika Panerai-alh

Az olasz haditengerészet korábbi szállítója a Panerai Classic Yachts Challenge 12 éves elkövető évében, a Officine Replika Panerai mostantól a tenger színét és a nap fényét a Radiomir 1940 és Luminor 1950 négy órájának tárcsái közé hozza gyűjtemények, korlátozott kiadásokban, kizárólag Panerai butikokban állnak rendelkezésre.

Replika Panerai-Replika Panerai-as
RADIOMIR 1940 3 DAYS ACCIAIO – 47mm (PAM 00690)
A 47 mm-es AISI 316L polírozott acél tok és előlap egy új, intenzív, kék, napsütötte felületű és szendvics szerkezetű tárcsával, fényes arab számokkal és nagy órányi jelzőkkel, óra és perc kézzel, órát.replika órák árral Panerai Az aranyozott kezek összhangban állnak a Super-LumiNova® ecru színével és a teljesen kezelt, a kezeletlen bőrtípusú Természetes szíj természetes színével, amelyet az OP logóval melegítenek.
A replika órák Panerai kézzel sebesített P.3000 kaliberrel, amely 72 órás tartalékkal rendelkezik az átlátszó zafír hátulján keresztül látható, az óra kezelése előre vagy hátra egy óra múlva beállítható, anélkül, hogy megzavarná a percet vagy a nézni. Vízálló 10 bar vagy kb. 100 méter. EUR8,900. Kizárólag 500 darab.

Replika Panerai-af
RADIOMIR 1940 10 DAYS GMT AUTOMATIKUS GOLD ROSSO 45mm (PAM 00659)
Ez a kiváló 45mm-es ház és előlap polírozott 5NPt vörös aranyból készült. És amellett, hogy a kék számlap arab számokkal és világító óra jelölők, dátum 3 óránál, lineáris teljesítmény tartalék jelző 6 órakor, kis másodperc és 24 mutató 9 órakor, Ez az óra büszkélkedhet automatikus Panerai Replika első vázzal mozgás teljes tervezett, gyártott és díszített a Panerai Előállítás Neuchâtelben – az automatikus gyártása P.2003 / 10 kaliberű három rugó hordókban járástartalékkal tíz nap.
Utazók értékelni fogják a központtól nyíl alakú kéz jelzi a második időzónát és két alkalommal meghatározó eszközök: Az első megálló a lendkerék, és visszatér a másodpercmutató nullára A tekercselés korona ki van húzva, míg a második Lehetővé teszi a kezét Helyi jelezve ideje,replika órák boltja Panerai hogy előre vagy vissza egy óra lépéseket mozgatása nélkül a percmutató vagy zavarja a működését az óra, míg a dátum beállítása automatikusan történik.

Replika Panerai-axc
A tiszta hátlapon keresztül csodálhatjuk a rotorot a “Officine replika óra webáruház Panerai” -el, amely finoman kivágott a szélén. Alatta a hidak és hordók csontvázas munkáit csiszolt, csiszolt szélekkel fedezzük fel. Ez az időzítő, vízálló 5 bar, sötétkék aligátor pántot, vörös arany csattal. EUR35,000. Korlátozottan 200 db.

Replika Panerai-aop
LUMINOR 1950 3 DAYS GMT AUTOMATIC STEEL 42mm (PAM00688)
Ez a sokoldalú, 42 mm-es polírozott rozsdamentes acél tok és keret a szabadalmaztatott koronás védőeszközzel, a szélezett acélból és egy áttetsző zafírkristály a hátoldalon található.replika shop Panerai A beépített P.9001 automatikus kaliberrel ellátott, 3 napos erőforrással a hátsó. Az órákra, percekre, kicsi másodpercekre, dátumra és GMT második időzónára vonatkozó funkciók jelennek meg a feltűnő kék tárcsával, fényes arab számokkal és órajelzőkkel. Az időzítés tartalmazza a másodpercek alaphelyzetbe állítási funkcióját is, hogy leállítsa a mérlegkereket és a másodperceket 9 órakor,replika jelentése Panerai amikor a tekercselő koronát kihúzza. Vízálló, 10 bar, sötétkék és bézs varrással ellátott borjúbőr szíjjal kapható. EUR8,400. Kizárólag 300 darab.

Replika Panerai-avc
A negyedik időmérő ebben a sorozatban a Luminor 1950 10 Days GMT AUTOMATA ACCIAIO – 44mm (PAM 00689) polírozott rozsdamentes acél kombinálásával lenyűgöző kék számlap arab számokkal és világító óra markerek A technológia az automatikus kaliberű P.2003 Három tavasz hordók legalább tíz napos tartaléktartalékhoz, valamint óraszám, dátum, GMT am / pm jelzéssel,replika órák tápfeszültség kijelzővel, másodpercek alaphelyzetbe állításával és az óra kéz gyors beállításával.
Egy egyszerű, tiszta design, fokozható szerkezetében két egymásra helyezett tartalmazó lemezek ekrü Super-LumiNova®, olvassuk a Könnyen tíz napos teljesítmény tartalék indikátor 6 órakor, a dátum ablak 3 órakor, és a 24 órás jelzőt és kis másodperceket 9 órakor.replika óra A gyártási mozgás kétirányú oszcilláló súlyával a hátsó átlátszó zafírkristályon keresztül csodálható. Vízálló 10 bar-ig.
Ez az óra egy kék alligátor hevederrel van ellátva. EUR13,000. Kizárólag 300 darab.

Minden óra Ebben a különleges sorozat kerül bemutatásra egy kék doboz egy második heveder Ez gumiból van, az eszköz változó a szíjat, és egy csavarhúzóval.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Tetszik a legjóképűbb karóra a legszebb, gyönyörű, nagyon szép, találkozik a legjobb években.
Author Rating
51star1star1star1star1star

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image