admin 2018-11-28

Az acélt, a szüretet, a kronográfot és a Replika Patek Philippe-t együtt egy mondatba helyezzük, és tudjátok, hogy rendkívüli óráról beszélünk. Különösen akkor, amikor a 1436-os kódra vonatkozik, amely nem csak egy kronográf, hanem egy osztott másodperces kronográf, amelyet két nyomógomb működtet, nem csak egy, hanem gyakoribb a replika óra Patek Philippe szüreti másodperces kronográfjain.

Replika Patek Philippe-aqw
Ez a konkrét utalás valójában annyira ritka, hogy csak két ismert, replika óra webáruház Patek Philippe létezik egy rozsdamentes acél esetében. Volt egy harmadik is, amelyet 1942-ben egy olasz kiskereskedőnek szállítottak, de mivel több mint nyolc éve eladatlanul maradt, egy sárga aranyos tok volt felszerelve, amely akkoriban népszerűbb volt.

Replika Patek Philippe-azx
Ezt a különleges órát mentette meg, hiszen 1945-ben készült és 1949-ben az Egyesült Államokban értékesített. Eredeti eladása után csak két másik tulajdonos volt.replika órák árral Patek Philippe Mindannyian az órát olyan tisztelettel kezelik, amelyet megérdemelt, mert jelentős eredeti állapotban van.

Replika Patek Philippe-akn
Az óra modern, kicsi, csak 34 mm átmérőjű. Az előlap azonban viszonylag vékony, és a tárcsa nagyon jól átméretezett,replika jelentése Patek Philippe így az óra nagyobbnak tűnik, mint valójában. Jelentős vizuális hatás érhető el a kék színű kronográf kezében.

Replika Patek Philippe-ap
Ez a replika órák Patek Philippe ref.1436 másodpercenként kronográf árverésre került 2015 novemberében Phillips. A becslést 1,500,000 CHF, – – 3,000,000, – és CHF 3,301,000 értékben értékesítették. – Természetesen ez az óra ritkasága és kitűnő állapota teszi ezt az órát kívánatos, de van valami más. Mivel ez a különleges referencia olyan ritka, és az egyetlen más ismert példa jelenleg egy híres ismerős gyűjteményében él,replika órák valószínűtlen, hogy hamarosan hamarosan eladó lesz a gyűjtők, még több ok, eladás.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Sokáig kerestek, végre találtam ma, Patek Philippe órák, szórakoztató körök, hírességek, a sikeres emberek kedvence.
Author Rating
51star1star1star1star1star

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image