admin 2018-12-03

Egyes órák klasszikusokként születnek. Ez biztos volt a Replika Vacheron Constantin Traditionelle Day Date és Power Reserve esetében. Minden hüvelykben klasszikus öltözködés, mégis olyan egyedi komplikációkkal, amelyek megcsavarják.

Replika Vacheron Constantin-aq
Míg Vacheron Constantin Replika úgy döntött, hogy a Traditionelle Day Date és a Power Reserve egy tökéletes szimmetrikus tárcsát ad, akkor is csavarodott. A tartalékfogyasztásmérő hat órakor nem konformisztikus, így az óra egyedülálló Vacheron Constantin kinézetét nyújtja,replika óra és sokkal vonzóbbá teszi a folyamatot.

Replika Vacheron Constantin-ab
Az eset mérsékelten 39,50 mm-es, rózsa aranyból készült. A barna aligátor bőrszíjjal felszerelve az óra kiválóan illeszkedik egy szép öltönyhöz, de nagyon otthoni,replika órák amikor egy finom kasmír pulóvert, egy kandallót és egy pohár jó egyszeri maláta whiskyt használ.

A 2475-es kaliberrel felszerelt óra 40 órányi erőforrással rendelkezik. Talán még szembetűnőbbek az arany rotorok, amelyeknek a csillogó mintája és az a tény, hogy a replika órák Vacheron Constantin Traditionelle napi dátum és a Power Reserve a Geneve Seal. Ez azt jelenti, hogy a mozgás kiváló minőségű befejezése garantált.

Replika Vacheron Constantin-ajn
Ez a befejezési és minőségi színvonal természetesen nemcsak a mozgásra korlátozódik, hanem a tárcsa és a tokból is kifolyik, hogy ne felejtse el a hevedert. Az aligátorból kialakított, a heveder belseje is készült az anyagból. Ezek a kifinomult részletek mondanak valamit arról a szintről, amelyen ez a replika óra Vacheron Constantin lakik. A Traditionelle Day Date és a Power Reserve valójában a tökéletes óra azok számára, akik egy öltözködést szeretnek, de szeretnék egy kicsit fűszerezni. Noha nem jelent komplikációt, a napi dátum valószínűleg az egyik legélénkebb kiegészítés, amellyel egy órát adhat az egyik órájához, különösen akkor, ha olyan jól néz ki, mint a replika óra webáruház Vacheron Constantin Traditionelle Day Date és a Power Reserve.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image