admin 2018-12-03

Replika Audemars Piguet-ajn

Tegnap este Replika Audemars Piguet ünnepelte a Rodeo Drive legújabb butikjának megnyitását olyan elbűvölő fétével, amelybe néhány hollywoodi szereplő volt, valamint számos híres iparági VIP-sztár.

Replika Audemars Piguet-aq
Audemars Piguet Replika Global vezérigazgatója, Francois-Henry Bennahmmia és Észak-Amerika vezérigazgatója, Xavier Nolot csatlakozott Westime alapítójához, John Simonyanghoz, Greg Simonian elnökhöz és Audemars Piguet márkaként nagykövetekhez, Serena Williamshez és Freida Pintohoz, miközben ünnepelték a cég negyedik butikját az Egyesült Államokban.

Replika Audemars Piguet -az
Az új monobrand butik, amely a híres Beverly Hills bevásárlóteremben, a Two Rodeo-ban található, fantasztikus helyszínként szolgált, nemcsak az replika órák Audemars Piguet svájci gyökereinek ünneplésére, hanem az új otthonra LA szívében. A “Welcome to the Le Brassus Hills” feliratú, merész, neonjelzővel ellátott, a híres Beverly Hills jelzésére emlékeztető újdonság, amelyen a vendégek a pártba mentek. A Xavier Nolot, Frieda Pinto, Greg Simónia, Serena Williams és Francois-Henry Bennahmias vezérigazgatója után a butik homlokzatát fehér fények világították meg, majd fehér konfetti hóeséssel.

Replika Audemars Piguet-afv
A párt számos játékos svájci érzést tartalmazott, beleértve az olyan ételeket és italokat,replika óra mint a hagyományos raclette, amelyet krémes, fehér és szürke sípálya öltözetben szerverek szolgálnak fel. A svájci motívum a dekorációban is szerepelt, amelyben egy tűzoltóka és kabinok találtak helyet a DJ,replika órák árral Audemars Piguet az órás étel és az élelmiszer-állomások számára. Szintén jelen volt egy interaktív fotó állomás, könnyű havazás.

Replika Audemars Piguet-agn
A vendégek közé tartozott a hollywoodi A-listász, mint Alessandra Ambrosio, Don Cheadle, James Corden, Miguel Cotto, Corey Gamble, Kevin Hart, Johannes Huebl, John Mayer, Joel McHale, Omarion, Pras Michel, Nicole Murphy, Olivia Palermo, Erica Pelosini, ,replika órák A Kiss dobos Eric Singer és Sylvester Stallone.

Replika Audemars Piguet-axe
A háromszintes, 1334 négyzetméteres butik az replika óra Audemars Piguet kollekciójának teljes kínálatát kínálja, és olyan anyagokat tartalmaz, mint a tölgy, a Vals kő és a fémes felületek, amelyek a svájci Vallée de Joux régió természeti szépségeit idézték elő, ahol az Audemars Piguet időmérők már több mint 140 éve készült.

Replika Audemars Piguet-alc
Photo Credit: Getty Images az replika óra webáruház Audemars Piguet-hez. További információkért látogasson el a hivatalos Audemars Piguet weboldalra. Kövesse a Haute Time-t az Instagram-on, hogy megragadja az összes új kiadást, amint megtörténik.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image