admin 2018-12-04

Replika Bell & Ross-asz

A mai Haute Time Watch a Bell & Ross Vintage Vintage PW1 zsebóra.

A The Replika Bell & Ross gyűjtemények egyik legfrissebb kiegészítése ebben a gyönyörű nagy szövődményben az ismétlés percek mozgásával, amely perceket jelez, mint a múlt órái,replika óra Bell & Ross az órákat jelző hangokkal. Minden órában egy alacsony hangos zenei hang szólaltatja meg, majd egy sor kettős alsó küszöböt és egy magasabb hangot ad minden ötperces periódusnak.

A PW1 ismétlés pillanatai 49 mm-esek, és az Argentiumból egy Guilloche Case háttal készültek, amely kinyitja a Dubois Depraz kézi tekercsmozgást.replika óra webáruház Bell & Ross A tárcsa ruténium és napfényes domború kivitelezésű, fali fém indexekkel és számokkal. 56 órás teljesítménytartalékkal és funkciókkal, beleértve az órákat, perceket, másodperceket és az 5 perces átjátszót, igény szerint és zenei módon,replika órák boltja a PW1 minden kollektor számára kötelező.

A replika órák Bell & Ross PW1 ismétlési jegyzőkönyve egy zafír kupolával díszített kristályt és egy gyönyörű ezüstláncot tartalmaz. A Bell & Ross képviseli a figyelmet.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image