admin 2018-12-11

Utazáskor nagyon szép, hogy képes legyen egy olyan órára támaszkodni, amelyet erre a célra készítettek. Nagyon kényelmesebbé és könnyebbé teheti az idejét külföldön. Így amikor nemrég indultam hongkongi Genfből, nagyon örültem, hogy képesek lesznek a Replika Hublot Big Bang Unico GMT szén-dioxidra kötni, és átvenni azt a lépést, amit a világ egyik legizgalmasabb városának tartanak.

Replika Hublot-aw
Az egyik legfontosabb dolog, ami megütközött, az volt, hogy annak ellenére, hogy elég nagy, 45 mm átmérőjű óra, rendkívül könnyű a szénszálas toknak köszönhetően.replika shop Hublot A szál textúrája miatt egy megfigyelhető óra látható, mivel egy komplexitás további réteget ad a már bonyolult tervezéshez.

Replika Hublot-ar
Amikor Hongkongba érkeztünk, a Hublot Replika Big Bang Unico GMT Carbon könnyű súlya is újabb előnyt jelentett. A gumihevederrel kombinálva tökéletes volt a forró és párás éghajlatokhoz, amint azt Ázsiában gyakran találja. Amíg az óra meglehetősen nagy, és valószínűleg jobban megfelel a nagyobb csuklójú emberek számára, súlya soha nem fogja lassítani.

Replika Hublot-ap
Ugyanez mondható el a funkciói tekintetében. Még nem találtam még egy GMT-órát, amely nem csak olyan könnyen olvasható, mint ez a replika órák Hublot, hanem olyan könnyen beállítható. Ez a háta oldalán lévő két nyomógombnak köszönhetően 1 óra lépésekben beállítja az időt felfelé vagy lefelé, és a nappali / éjszakai lemez tökéletesen világos, ha nappal vagy éjszaka van a másik időzónában.

Replika Hublot-ahv
A skeletonizált tárcsázó sokkal érdekesebbé teszi az órát, hogy megnézhesse, de örömmel vettem észre, hogy ez nem fordul elő olvashatósága rovására. Hála a merész kezeknek és a nagy számoknak, az idő mindig olvasható. Ugyanez volt a helyzet esténként vagy alacsony fényviszonyok mellett is, mivel replika óra Hublot sok Luminovát használta ellene.

Replika Hublot-az
Bár Hong Kongban rengeteg látnivaló van, többször is elkaptam magam, a csuklómat nézve. Nem annyira az idő ellenőrzése, hanem inkább a replika óra webáruház Hublot csodálata. Bár ez egy nagyon olvasható óra, ez is egy jó megjelenésű, sok részletet élvezni. Kombináld ezt a viselési komfortot és az intuitív beállítást, és úgy gondolom, hogy biztos lehet mondani, hogy a replika órák boltja Hublot Big Bang Unico GMT Carbon valóban utazó óra.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image