admin 2018-12-11

Ha van egy dolog, akkor nem tagadhatjuk, hogy Eric Clapton remek íze van. Természetesen ez a zene leginkább észrevehető, de az ő magánéletében is úgy tűnik, ezt nagyon sok mindent alkalmazza. Ő egy lelkes gyűjtő az autók, különösen a Ferrari és ismert gyűjteni vintage órák. A gyűjteményéből származó órákból, amelyeket még árverésen is értékesítettünk, megtudhatjuk, hogy a vezető márkák legritkább óráira összpontosít, mint például a Replika Rolex “The Oyster Albino” Daytona ref.6263, amely egykor a gyűjtemény része volt a híres zenész.

Replika Rolex-ar
Miért teszi ezt az órát annyira ritkán, hogy a kronográf funkciókhoz tartozó részdiffók nem fekete fehér nyomtatással vannak, hanem ezüst színűek, mint a tárcsa többi része. Ez is az, ami ezt a Daytona-t elnyelte “Albino” becenevének. Azonban nem teljesen színtelen,replika órák Rolex mivel a kronográf funkció kékített kezei még inkább ki vannak állítva az ezüst háttérrel szemben, amelyet a fekete tachymeter keret képez.

Replika Rolex-av
Az eredmény egy nagyon józan óra, de azért még ennél is látványosabb. Mi teszi ezt a Daytona-t annyira ritka, hogy azon kívül, hogy Eric Clapton tulajdonában volt, az az, hogy csak az egyik olyan négy “Albino” Daytona,rolex replika amely ma ismert. A legfontosabb, hogy az óra teljesen eredeti, az előlapból, a kronográf-nyomógomboktól a kézi szélmozgásig.

Replika Rolex-afc
A ritka Daytona, különösen a híres tulajdonosokkal, gyorsan növekvő áron értékesített. Ez az óra 2015-ben értékesítette a CHF.1.325.000-t, – nettó tulajdonosának nettó nyereséget hozott,replika óra Rolex mivel csak néhány évvel korábban szerezte meg az 505.000 dolláros rekordot. Ez szintén erősíti a nagyon nagy elvárásainkat Daytona eladása minden Daytona-nak: magának Paul Newmannak.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image