admin 2019-04-10

Helló mindenkinek, karóra vagyok, egy órás rajongónak, egy önmédia-személynek, aki megosztja az óra ismereteit, nem kelletlen félni attól, hogy a nap nem tűz. De gyakran nem mindig azonos. Nem akarom, hogy az álmaim hirtelen véget érjenek, nem akarom, hogy az eszméim megálljanak, csak azért, mert a szívem hív, az életem áramlik, és az igazi vágyam, hogy megváltják. Alaposan égetjük meg a belső kis univerzumot, és mutassátok meg magadat, mint egy fényes fényt, ekkor szükségünk van egyfajta vitalitásra,replika órák magunkra ásni, motiválni magunkat, ösztönözni magunkat, és végül felszabadíthatjuk az igazat. Az Omega mindig is egyértelmű és egyértelmű célt tartott a márka irányára vonatkozóan, és azóta hajtja végre a „hagyományok és bátor az innovációban” című óraválasztási koncepciót, egyrészt ragaszkodik a kivitelezéshez, másrészt merészen fejlődik. Ahhoz, hogy jobban megvilágítsa magát.

Replika Omega-aw
Az ifjúság az éneklés kora, és ez is a tánc ideje. Nem tudok megállni, nem engedhetem el a megszállottságomat, csak azért, mert a forró láng van a mellkasomban, égő és forró. Az út mentén húzódó izzadás, fáradt és őszinte, az út fájdalma és fájdalma, a fájdalom nem vész el. Viszonylag elmondható, hogy hány tövis és tövis fog átölelve a tövisek az út mentén. Az Replica Omega Hippocampus sorozat 2016-ban újabb fiókot indított, a Planet Ocean 600M sorozat, amely élénk és élénk színeket használ, hogy ne csak az élénk sportos elemeket mutassa, hanem a fiatalok fiatalos értelmezését is. A varázslat. A Hua Wei a színpad és a vér színpadaként az Omega teljes mértékben elkötelezett amellett, hogy folyamatosan követelje magát, folytatja a rajongók lelkesedését, hogy visszatérjen a rajongókhoz, és megmutassa a márka kitartó ifjúságát.

Replika Omega-ar
Mint egy jól ismert Omega Replica óragyártó az iparágban, az OM csúcsminőségű órakészítési szabványt alkalmaz, és ismeri az eredeti penésznyitó technológiát is. Nemcsak a műszeres tesztelés és egyéb szempontok miatt az értékesítés utáni szolgáltatás semmi más. Az OM gyárban az Omega Hippocampus sorozatú, 600 méteres tengeri kozmosz sorozat az első, amelyet az Omega órájának egyedülálló temperamentuma mutatja.

Replika Omega-at
Ez az óra bőséges fekete tárcsával rendelkezik, racionális és szigorú stílussal. A 6, 9 és 12 órás pozíciók a panelen narancssárga arab számokkal vannak díszítve, amelyek nemcsak a tárcsát aktiválják, hanem a jobb olvashatóságot is javítják. Az egyirányú forgó 60 perces progresszív búvár előlappal a körön lévő 0 ~ 15 perces terület narancssárga, amely nemcsak a búvárok számára lehetővé teszi a merülési idő kiszámítását, hanem a fiatalos életerőt és lelkesedést is.

Replika Omega-app
A fekete tárcsával összehasonlítva a szürke tárcsa kevésbé korlátozó, de szabad és szabad. A lemez felülete háromdimenziós téglalap alakú jelzéssel van ellátva, a központi mutató egy hegyes háromszögből épül fel, amely pontosabban jelzi az időt, és egy kis naptárablak is van 3 órakor, ez a természetes meccs nem kínos és energikus. A viselő nyomása szintén felszabadul, és nyugodtnak és alkalminak érzi magát. A kétoldalas,rolex replika fényvisszaverő zafír kristályüveg lencséje nemcsak világos és átlátszó, hanem az állványt is szilárdabbá és szilárdabbá teszi, és divatos és súlyú.

Replika Omega-az
Az óra bal oldala “logo” logóval ellátott csavaros koronával van ellátva, egyedülálló és nemcsak a márka képi jellemzőinek kiemelésével, hanem az OM gyár kiváló óragyártási szintjével is. A nitrogén-kipufogó szelepek kiváló kivitelezése, teljes mértékben garantált a kiváló vízálló teljesítmény érdekében. 43,5 mm átmérőjű és 14 mm vastagságú, nagy csuklóval rendelkező ventilátorok számára.

Replika Omega-acv
A hátoldalon végzett munka szintén észrevehetetlen, 8900 koaxiális mechanikus mozgással van felszerelve, a mozgás kialakítása nehézkes és kiváló, és a zafír üveg lencsén keresztül látható. A kettős préseléssel ellátott csat, és még mindig a “classic” klasszikus jelzéssel bevésve, könnyen kezelhető, a heveder vége hét lyukkal rendelkezik. jó. A mutatót, az órajelet és az éjszakai gyöngyöt SuperLumed fényes bevonat fedi,replika óra amely kék és zöld fluoreszcenciát bocsát ki az éjszaka alatt.

Replika Omega-an
Om új 8500 hippocampus sorozatú tengeri univerzum 600 méteres óra:

1: A héj teste egyenes, a homok rendben van, a fehér fény ferde, és az ívelt széle összhangban van az eredetivel.

2: Az előlapi búvár skála folyadékmeta.

3: Inkább porcelánlemez, 18 k fehér aranyra épített, óvatosan beépített órás beépített szuperlumozott fényes bevonat, amely éjszakai fényt sugároz szuper éjszakai fényben.

4: Importált 316L-es acél 45,5 mm-es méretű, importált gumiheveder, kiegészítők cserélhetők az eredetivel.

Replika Omega-amk

Összefoglalás: Felismerve magad, néha szüksége van egyfajta bátorságra, még akkor is, ha kétségbeesett vagy, vissza kell venned magadat. Az Omega Ocean Universe 600 méteres órájának korszerűsítése nemcsak merész kaland, hanem metamorfózis is,replika óra webáruház amely az új év pezsgőjében egy új megjelenést kíván létrehozni, teljesen önmagában égve, és végül egy fiatalos varázsa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image