admin 2019-03-22

Replika Cartier-app

Mivel az első karóra 1904-ben jött létre,Replika Cartier nevet hozott magának, mint egy merész és innovatív márkát, amely nem törődik a formáktól. Évtized után a márka hihetetlen és szokatlan alakú órákat mutatott be a tartálytól a Crashig és még a Baignoire-ig. Most, Cartier egyike a premier aláírásoknak, a Baignoire-nek, és mélységet és dimenziót ad a csodálatos új Baignoire Allongée-ben.

Replika Cartier-aw
A Baignoire ovális alakú órák gyűjteményét először vezették be a világba több mint 60 évvel ezelőtt 1958-ban, de gyökerei sokkal messzebbre nyúlnak vissza. Tény, hogy a gyűjtemény a Louis Cartier Replika által 1912-ben létrehozott első ovális órát inspirálja egy olyan időszakban, amikor Cartier úgy nézett ki, hogy a mindennapi alakzatokat stílusos megjelenéssé alakítja.

Majdnem fél évszázaddal később az 1950-es években Cartier óravezetői az archívumhoz fordultak, hogy új ovális órát alakítsanak ki: Baignoire – a francia fürdőkád. Csak néhány évvel később, az 1960-as években, a Cartier tervezői tovább tágították az ovális nézetet, rolex replika ami a Baignoire Allongée-t hozza létre drámai fellebbezéssel. Az óra egyaránt elegáns és elegáns volt, és szépen átölelte a csuklóját. Azóta a Baignoire és a Baignoire Allongée gyűjtemények rendszeresen fejlődtek, és olyan kultuszszerű követést fejlesztettek ki, akik szeretik az egyéniséget.

Replika Cartier-at
Ebben az évben a replika órák Cartier újbóli magasságba veszi a Baignoire Allongée-t a római számok újratervezésével, ezüstözött homokfúvott tárcsával és drámai látványelemekkel. Lényegében a Cartier tervezői lépcsőzetes stílusra fordultak, de a sima ovális helyett merész, modern geometriai motívummal hozták létre az arany háromszintű tokot. Ennek a faragott megjelenésnek az eredménye – szinte hasonlít a kerék fogaira – vizuálisan megáll.

Replika Cartier-axc
Érzékeny és merész, az új Baignoire Allongée órákat 18k fehér, rózsa és sárga aranyban kínálják, extra méretű (47 mm magas) és közepes méretű. Azok számára, akik szikrázni akarnak a keverékhez, a gyémántokkal teljesen felszerelt változat is rendelkezésre áll. A replika óra Cartier Baignoire Allongée órák a 1917-es MC kézi mozgatással vannak felszerelve. Ezek magukban foglalják Louis Cartier szellemét és az Art Deco korszakot, de határozottan kortárs fellebbezéssel.

ennek a rózsa arany változatnak (WJBA0006) ára 37 600 EUR lesz.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image