admin 2019-03-19

A hivatalos szociális média csatornáin megjelenő néhány hétig tartó teasers után a Breitling végül elindította az új Breitling Navitimer 8 kollekciót különböző modellekkel. A mai Navitimer 8-as kollekció a nagy örökségnek és a Navitimer szeretteinek, mint a megbízható mozgásoknak és a férfiasságnak – bár a forgalmas tárcsázók úgy tűnik, kisebb szerepet játszottak ebben az új, szüreti ihletésű spinben. Navitimer. Az új Replika Breitling vezetője, Georges Kern egyértelmű üzenete a Breitling szárnyas-B logójának elutasítása a régebbi egyszerű B logó számára. Ez az új kollekció öt órából áll: a Navitimer 8 B01; a Navitimer 8 Unitime; Navitimer 8 Chronograph; Navitimer 8 nap és dátum; és a Navitimer 8 Automatic. Figyelemre méltó, és a szentségtörés határánál van itt az a tény, hogy az öt Navitimer 8 órából három nem kronográf, ami a kérdéshez vezet: vajon ez csak egy új gyűjtemény volt-e?

A Navitimer 8 nevét Breitling „Huit Aviation” osztályának nevezték el, amelyet Breitling Replika 1938-ban hozott létre, kifejezetten a pilótafülke-eszközök és a „csukló kronográfok” katonai felhasználásra történő tervezésére és gyártására. Ezek közé tartoztak a pilótafülke-eszközök egy sora, 8 napos erőforrás-tartalékkal, valamint számos időmérő karóra, különböző skálákkal és bonyolultsági szintekkel, amelyek a második világháború pilótáit szolgálják.

Replika Breitling-aw

Sok új Navitimer modellt láttunk az évek során, és néhányan látványosan léptek ki az eredetiből. Az eredeti replika órák Breitling Navitimer-ot az 1950-es évek elején indították, különös tekintettel a pilótákra. Ezzel a kiemelkedő „csúszásszabályzóval” Breitling javította a Chronomat modellt egy olyan funkcióval, amely „navigációs számítógépnek” tekinthető, amely lehetővé tette a pilóták számára a sebesség, az üzemanyag-fogyasztás, a konverziók és a emelkedési sebesség nyomon követését. Meg lehet vitatni, hogy az 1950-es évek eredetileg komolyan elfoglalt tárcsával rendelkezett. Az új Navitimer 8 kollekció erőteljesen csatornázza az eredeti koncepciót, miközben frissítő, modern megjelenést mutat. Ha van egy dolog, amit a Navitimer 8-ról lehet mondani, akkor az javul az összes olvashatóság szempontjából, és az első vezérigazgatója, Georges Kern az igazi első igazi kiegészítést jelenthet a replika óra Breitling katalógushoz.

Replika Breitling-ar

NAVITIMER 8 B01
Kezdjük át a kollekciót, kezdve a Navitimer 8 B01-ből, amely nyilvánvalóan a replika óra webáruház Breitling B01-es belső mozdulattal rendelkezik, amely 70 órás erőforrással rendelkezik. A Navitimer 8 B01 ésszerű, 43 mm széles és 13,97 mm vastag méretben elzárja a vitathatatlanul átívelő csúszásszabályozó keretet, miközben 30 perces számlálót, 12 órás számlálót és dátumablakot kínál. A Dia szabálylapja valószínűleg a leginkább tiltó tényező, amely sok, sok embert (beleértve magam is) a Navitimer hozzáadása a gyűjteményéhez, míg a Chronomat és Avenger agresszíven macho stílusa annyi embert tartott távol.

Replika Breitling-ay

Szóval, ez a Georges Kern különleges különlegessége, hogy sok vintage design szerelmese legyen, akiket a kortárs Breitlings megijesztett. Az első bevételem? Hűvös, ha egy kicsit biztonságos a design. Sokat fog kötni a végrehajtásra és arra, hogy az óra hogyan érzi magát a fémben. Az ügy, a kéz, a tárcsázás és a karkötő kiváló minőségű befejezése ezt az elképesztő kihívást jelentheti az IWC-től származó márkák darabjainak (csoda, hogy miért). Az egyik dolog azt kell mondanom, hogy a dátumablak,replika órák az óraszámok és a percszámok változó tájolása ugyanazon a területen ad nekem egy érzést, hogy az építőelemek átütnek. Én csak nehezen veszem észre ezt.

Replika Breitling-axc

A replika órák árral Breitling Navitimer 8 B01 acélból és aranyból készül. Két acélmodell lesz, a karkötő vagy a bőrszíj kék vagy fekete tárcsájával. A piros arany modell bronz tárcsával rendelkezik, és csak barna aligátor bőrszíjban kapható. Ó, és minden modellnek van egy kiállítási kaszinója, de sajnos még nincsenek képek azokról.

Replika Breitling-apo

NAVITIMER 8 CHRONOGRAPH
Következő lépés a másik öt új Navitimers, a Navitimer 8 Chronograph gyűjteménye. Ez a modell a legkevésbé ártudatos (Breitling szava, nem az enyém) kronográfjaként forgalmazza a legkevésbé „látványos” (ismét, nem az enyém) replika órák boltja Breitling Caliber 01 mozgalmát, amely sajnos azoknak, akiket a fejünkben szembesültek, terveznek szimmetriát a 6, 9 és 12 órákban tárcsázza. A 01-es kaliber 28,800 mph-en működik, és 42 órás erőforrás van, ami akkor is elfogadható, ha az érték van.

Replika Breitling-asz

Ugyanez a 43 mm széles, mint a Navitimer 8 B01, a tok kissé vastagabb, 14,17 mm széles és vízállósága 100m. Itt sem fogsz kapni a harangokat és a sípokat, mint egy kiállítási kaszinó, hiszen azt mondták,replika óra hogy szilárd csavart érzünk. A kronográf-tárcsákon kívül a hét nyílása és dátuma nyílása 3 órakor van.

A Navitimer 8 Chronograph is kapható rozsdamentes acélból vagy fekete DLC tokból, karkötőben, kék vagy fekete tárcsával.

Replika Breitling-afo

NAVITIMER 8 AUTOMATIKUS
Ez a legegyszerűbb az új Navitimer 8 modellek, a 3-kéz és a dátum Automata verzió. A pilóták által használt fedélzeti órák ihlette ezt az egyszerű és tiszta modellt 41 mm széles,replika jelentése és megtartja a kétirányú forgó keretet, amely egy mutatóval állítható be az idő mérésére. A 17-es kaliberű mozgással a Navitimer 8 Automatic 28,800 mph sebességgel működik, 40 órás erőforrás mellett.

Replika Breitling-asq

Amint már említettem, a tok 41 mm széles és 10,74 mm vastag, 100 m vízállósággal. Ismét a caseback szilárd, ami teljesen rendben van, mivel ez a mozgás nem a legjobb megjelenés (bár próbált és megbízható). A többi replika shop Breitling Navitimer 8 órához hasonlóan, acél karkötő vagy bőrszíj kék vagy fekete tárcsával ellátott acél vagy fekete DLC tokban kapható. Összességében elmondható, hogy a csomag egy kicsit unalmassá válhat az olyanok számára, mint én, de a megfelelő ár a Breitling örökségi-Air Force Travolta hozzáállással együtt nyerő értéket jelenthet.

Replika Breitling-asn

NAVITIMER 8 UNITIME
A Navitimer 8 Unitime az utazók szem előtt tartásával azonnal visszahívja a túlértékelt 11.200 dolláros Transocean Unitime verziót. Itt a világ időjelzését úgy használják, hogy az óradarabot előre vagy hátra mozgatjuk egy koronával, amely szintén módosítja a dátumablakot és az időt is. A 12 órakor kijelölt időzónának megfelelő város elhelyezésével az óramutató járásával ellentétes forgó 24 órás gyűrű lehetővé teszi,replicas relojes hogy a 24 időzónában az időt helyi idő szerint megmondja. Akkor osztjuk meg ezt a rendszert, miután megkapjuk a kezünket ezeken az órákon.

Replika Breitling-adm

Ez a Navitimer 8 Unitime (úgynevezett úgynevezett “Universal Time” elme) 43 mm széles és 14,38 mm vastag, és kiállítási kaszinóval rendelkezik. Az óra a Caliber B35 mozdulatot használja, amely 70 órás erőforrással rendelkezik. Az Unitime fekete vagy ezüst tárcsával érkezik, de azt kell mondanom, hogy az ezüsttárcsázott modell olvashatósága nagyon hiányzik, kivéve, ha valami komoly változás következik be, amikor ezt az órát praktikusan használjuk, azt hiszem, azt javaslom, hogy a fekete tárcsa.

Replika Breitling-aas

NAVITIMER 8 NAP ÉS DÁTUM
A Navitimer 8 Day & Date a legkevésbé érzelmeket vált ki rólam, egy napi ablakban 12 órakor és a dátum ablakban 6 órakor. A 41 mm széles és 11,10 mm vastagságú Navitimer 8 megoldja azt a problémát, amelyet biztosan fenn kell állnom, ha valaki ott van egy túl kis napablakból. A 45-ös kaliberű mozdulattal 28,800 fph sebességgel működik, és 40 órás erőforrás van. A kétirányú forgó keretnek van egy mutatója,omega óra amely az emlékeztetők beállítására használható, mint minden Navitimer 8-ban.12
A kollekcióban szereplő színsémákkal együtt az acélórát karkötő vagy bőrszíj kék vagy fekete tárcsájával kapja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image