admin 2018-10-15

Replika Franck Muller-aws

A Monaco és a Haute Horlogerie & Jewellery (WPHH) replika órák Franck Muller 2012-es szalon világpremierje, meghívott vendégek, a sajtó és a partnerek a Thunderbolt Tourbillon világpremierje volt.Replika Franck Muller Három éves kutatás és fejlesztés után Pierre-Michele Golay őrmester és a replika órák boltja Franck Muller csapata tagjai a The Complications Master-t ismét a The Thunderbolt Tourbillon-val folytatják.

A replika óra Franck Muller Thunderbolt Tourbillon a “leggyorsabb tourbillon a világon” nevezték, mivel a tourbillon ketrec 5 másodperces fordulatának köszönhetően teljesen megfigyelhető.replika shop Franck Muller Négy hordó erejével a tourbillon ketrec képes egy teljes kerek perccel 12 körüli teljes fordulatot készíteni egy kerámia golyóscsapágyon, közvetlenül a szeme előtt.

A Thunderbolt Tourbillon egy 55,05 mm-es Cintrée Curvex tokot tartalmaz 18 karátos fehér aranyból.replika jelentése Franck Muller A házban egy Caliber FM2025T mechanikus, kézi tekercselésű tourbillon mozgás található, négy hordóval és 60 órás tartalékkal. A skeletonizált tárcsa megjelenése példázza replika óra webáruház Franck Muller elkötelezettségét a finom órák elkészítésével,replika órák olcsón Franck Muller kézi befejező, gravírozó és beveling technikákkal, amelyek hozzáadják az időmérő alkotóelemét.

A Thunderbolt Tourbillon órák és percek funkcióit és kétpozíciós koronát használ az időbeállításhoz és a tekercseléshez.replika óra shop Franck Muller A fekete, kézzel varrott aligátorpánton látható, a replika órák árral Franck Muller Thunderbolt Tourbillon ára 210.000 CHF.

Forrás és fotó jóvoltából Franck Muller.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image