admin 2018-10-15

Replika Bell & Ross-ahf

A repülés a Replika Bell & Ross elsődleges inspirációja, de a Baselworld 2014-ben az órás ütközött az úton. A vásár ideje alatt a Bell & Ross bemutatta a B-Rocket-ot, a nagy sebességű Harley-Davidson-ot és a BR 01 B-Rocket és a BR 03 B-Rocket órákat,kronométer Bell & Ross melyeket ez az egyedülálló motorkerékpár ihletett.

Bruno Belamich, a replika órák Bell & Ross társalapítója és kreatív igazgatója szerint az órák formatervezése valójában a kerékpárral kezdődött. A gyártás egy Harley-Davidson testreszabási szakemberrel összeállt egy egyedi replika óra Bell & Ross motorkerékpár építéséhez, és természetesen a repülés iránti szeretetüket a folyamatba vitték.

Replika Bell & Ross-aw
“A motorkerékpár számára inspirációt nyertünk a 60-as évek légi közlekedésének ez a mitikus korszaka és az amerikai kísérleti repülés” – mondta Belamich.replika óra webáruház Bell & Ross Az eredmény a B-Rocket, amelyet Belamich “síkmotorként” nevez. Órák tervezőjeként Belamich-t inspirálták, mondván:luxus órák Bell & Ross “Ideális objektum volt az órára való fordításhoz.”

Replika Bell & Ross-at
A B-Rocket, a BR 01 és a BR 03 közvetlen támadása a végső vezetői órák.replika órák árral Bell & Ross Mindkét darab nagy percszámlálót, tachimetriás skálát tartalmaz a tárcsa külső szélén, egy 60 másodperces számlálót, egy 30 perces számlálót és egy 12 órás számlálót.replika órák boltja Bell & Ross A kronográfot az autópálya nyomógombja indítja el. A bonyolultabb BR 03 két további komplikációval is rendelkezik: a dátum és a teljesítménytartalék mutatója úgy tűnik,replika jelentése Bell & Ross mintha egy üzemanyagot látna.

Replika Bell & Ross-app
A motorkerékpár szelleme a szaténcsiszolású acél tokokban,replika shop Bell & Ross a hevederek párnázott bőrében és a piros háromszög jelekkel 12 órakor látható,replika órák olcsón Bell & Ross amelyek visszhangozzák a B-Rocket fordulatszámmérőjén és turbináin látható háromszöget.

Replika Bell & Ross-akn
“Két óránk van, amelyek nővérek, de funkcionális és méretűek,replika óra shop Bell & Ross ami tökéletesen megy az őrült pilóta számára,márkás órák olcsón Bell & Ross aki merőben lovagolni fog a gépen / motorkerékpáron” – jegyezte meg Belamich nevetve.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image