admin 2018-09-18

Az idei év elején replika órák Cartier meglepõdött számunkra: nem csak a Santos de Cartier frissített változatát bocsátották szabadon, hanem egy csontvázat is bemutattak, amely nemcsak rózsaszín aranyban, hanem rozsdamentes acélban is elérhető volt.

Replika Cartier-as
Az elmúlt néhány évben a vázlat órák a replika óra Cartier-hez hasonlóan komplikációvá váltak. A római számokkal átformált hidakkal a márka DNS-jéhez illően illeszkednek, de ugyanakkor technikai élményt nyújtanak nekik, ahogyan az összes mozgó rész látható. Az eredmény stílusos, de nem túl klasszikus, csak a megfelelő jegyzetet találja azon, amit sokan a csúcsminőségű karórákban keresnek ezekben a napokban.

Replika Cartier-af
A rozsdamentes acél és a rózsaszín arany változat ugyanolyan kialakítású, de nem különbözhet egymástól jellegüknél fogva. A rózsaszín arany Santos de replika óra webáruház Cartier csontváz nagyon értékesnek tűnik. A karkötővel és a legtöbb esetben a csiszolt felületet a csiszolt csavarokkal és az előlapgal kiemelik. replika órák árral Cartier megakadályozta az arany túlkínálást a ródium felületén a vázmozdony felső hídján. Ez nem csak javítja az olvashatóságot, hanem kiegyensúlyozza a tervezést, megakadályozza, hogy túlságosan jó dolog legyen.

Replika Cartier-azx
A Santos de replika órák boltja Cartier Skeleton rozsdamentes acél változata egy teljesen más állat. Többé-kevésbé technikai megjelenésű, annak ellenére, hogy ugyanolyan csiszolt és polírozott felületeket osztott meg, mint a rózsaszín arany testvérem. Ebben a modellben a eplika Cartier megtartotta a felső hídot, ami tökéletesen működik, mivel a gyönyörű, kékezett kardok keze olvasható.

Replika Cartier-ak
Mindkét óra nem csak a “SmartLink” átméretező rendszerrel érhető el, amely lehetővé teszi, hogy a karkötőt otthon is felszerelje, hanem a “QuickSwitch” felcserélhető szíj-rendszert is. A pánton mindkét óra teljesen eltérő megjelenést mutat, attól függően, hogy milyen színeket és anyagot választott a pántok közül. Ez növeli a sokoldalúságot, ami különösen az acél változat esetében már igen magas. Emellett kiemeli a replika órák Cartier szemét a részletekért, amely hozzáadott értéket nyújt, amelyet sok őrző rajongó szeretne elismerni.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image