admin 2018-09-18

A zseniális stroke: néha nincs jobb módja egy bizonyos teremtmény leírására, és az egyik legjobb példa erre az órák világában az Replika IWC Da Vinci Perpetual Calendar Chronograph. Kurt Klaus ékszerész legenda, aki egy nagyon innovatív öröknaptár-modult tervezett, hogy az ETA / Valjoux kaliber 7750 automatikus kronográfra tegye. Tervezése új értelmet adott a “leleményesség” kifejezésnek, mivel öröknaptárja nem csak az egész évet illeti, hanem a holdfázist is, amelyet csak 122 nap alatt csak egy napra kell beállítani, de csak a korona segítségével állítható be.

Replika IWC-as
A Da Vinci Perpetual Calendar Chronograph jelenlegi változatával az replika órák IWC nem csak az óra örökségét ismeri fel, hanem tovább finomítja a javaslatot. Míg most más típusú füllel van ellátva, még mindig az ujjhegyes kupakok csúcsa. Ugyanakkor az óra szövődményei ugyanazok maradnak, de kifinomult formában jelennek meg. A holdfázis pontosabbá vált, 577,5 évig csak egy nappal, és a kronográf most már egy flyback funkciót is tartalmaz, és az órai és percszámlálói most egyetlen aldiálisba vannak integrálva.

Replika IWC-af
A Da Vinci Perpetual Calendar Chronograph nem működik még egy ETA / Valjoux 7750 alapú mozgással, de rendelkezik a 89630 gyártmányú kaliberrel. Mint minden replika óra IWC Manufacture mozgalom esetében ez a szépség dologja. Egy nagy rotor hatja át az órát, és a fõrugója akár 68 órányi áramforrást is képes tárolni. Maga a mozgás hagyományos befejezése egy technikai élrel, ami különösen alkalmas a Da Vinci Perpetual Calendar Chronograph órájához.

Replika IWC-aj
A 43 milliméter átmérőjű, karóra, amely a csuklópántot viseli, míg a mozgatható fülek biztosítják, hogy szinte minden csuklóhoz illeszkedjen. Az replika óra webáruház IWC a Da Vinci-t 18 ezer aranyban kínálja, amint az itt látható, de rozsdamentes acélból is. A 29.900 dollárra becsült áron – hihetetlen bummokat áraszt a buckjáért, hiszen nemcsak egy öröknaptárat kapsz egy flyback kronográfdal, hanem egy olyan gyártási mozgalommal is, amely egy nagyon értékes márkától származik. replika órák árral IWC Nem csoda, hogy a legenda él és világít ragyogóan!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Nagyon boldog, hadd találjak hasznos cikkeket az IWC óráról, érdemes megvenni
Author Rating
51star1star1star1star1star

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image