admin 2018-09-19

Replika Panerai-ac

A hétköznapi megfigyelő számára a Replika Panerai “Marina Militare” szójegyzékének hozzáadása a számlaphoz nem feltétlenül jelentõs jelentõségû – de a Paneristi die-hards számára, ez egy jelentõs kalapos tipp a márka eredetéhez, az olasz haditengerészet parancsnokaihoz és egy finom részlethez amely hivatkozik néhány mai ikonikus merülő órára.

Technikailag az eredeti Marina Militare által kibocsátott órák lövés-lövéses remake-e a replika órák Panerai Radiomir-ügyében (nem koronás védő), de ez a kezelés már létezik a PAM587-ben. A részletek azonban túlságosan jóak voltak a Radiomir számára, mivel a replika óra Panerai továbbra is a nü-vintage dagályot hajtja az 587-es tárcsával, és ugyanazt a P.3000-es kézi tekercselést egy teljesen korszerűsített 47 mm-es rozsdamentes acél Luminor tokban dobja ellenáll 100 méternek. A végeredmény a replika óra webáruház Panerai Luminor Marina 1950 3 nap (PAM673) – az eredeti Militare által kiadott órák legfrissebb alakulása.

Replika Panerai-as
Mielőtt túlságosan felgyűrődne az egyik replika órák árral Panerai egyik apró részletében, attól a pillanattól eltekintve a Tudor “Black Bay” -tól. Mindegyik egy teljesen modern búváróra, amelynek a nyelvi és tervezési szándéka tiszteletet ad a katonai célú órák összehasonlítható korszakához. Egyszerűen cserélje ki a “Rotor Self-Winding” szót a tárcsára, és elkezdi a képet.

Replika Panerai-af
Valószínűleg azt állítják, hogy ez a replika órák boltja Panerai Luminor Marina 1950 3 napos permutáció annyira hűséges, mint amennyire a forrásanyaghoz jut. Valójában, ha olyan embert szeretnél megkérdezni, aki a Panerai órákkal kapcsolatban tapasztalt, hogy felhívja a memóriát, akkor valószínűleg olyan példát mutat be, amely nagyon hasonlít a PAM673-ra, amely képes minden klasszikus aláírásra – a túlméretezett tok és szabadalmaztatott korona-reteszelő mechanizmus a fényes, időzített szendvics-tárcsához.

Replika Panerai-aj
De mindezek az aláírások továbbra is tisztelegnek a század közepére készült Marina Militare kiadásokhoz, egészen a nagyvonalú 47mm méretarányig és a Plexiglas kristályig. Nyilvánvaló, hogy a replika órák Panerai nem tudta használni a zafírt – tekintettel arra, hogy a kirakat tokbackje zafírral van felszerelve – csak arra szolgál, hogy bebizonyítsa, hogy a Panamerai Luminor Marina 1950 3 nap PAM673 hű marad, akár hiba esetén is, felismerve az akril hajlamát, karcolás a normál kopáson keresztül.

De replika óra Panerai-nak kell átadnia, hogy teljes mértékben elismeri ezt a tartalék kristály bevonásával, amelyet bármelyik Panerai kereskedő azonnal fel tudna cserélni. Ez egy furcsa felvétel a csomaghoz (amely mind gumi, mind toszkán bőrpántot tartalmaz), különösen akkor, ha egy egyszerűbb értékesítés utáni megoldás az, hogy csak a kristályt garantálja az óra élettartama számára, de talán a replika órák árral Panerai előnyben részesíti az előrevetítést?

Replika Panerai-az
Mindenesetre sok a dolog, mint ez a replika órák boltja Panerai Luminor Marina 1950 3 napos kiadás – a klasszikus fekete tárcsafuttatás az ultra-ritka 6152-1 évjáratú példákat az 1950-es évek közepétől sújtja, de átgondolja az órát A Panerai teljesen modern P.3000, egy kétcsöves mozgás, amely egy egészséges háromnapos tartalékot és egy gyors ütemű órajelet tartalmaz – az utóbbi pedig a gyakori repülők számára. De mint a korlátozott számú PAM587 testvére, a PAM673 Replika Panerai Luminor Marina 1950 3 nap rövid lejáratú lesz – csak 1000 darab, mindegyik 10 200 dollárral

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image