admin 2018-09-19

Replika Patek Philippe-aws

Think perpetual calendar chronograph watches and you are probably also thinking about Replika Patek Philippe. No other complication is more synonymous with the brand than the perpetual calendar chronograph. The latest perpetual calendar chronograph watch, the Reference 5270, was introduced by Patek Philippe in 2011. Since its launch, we have seen a number of different variations. However, the latest one might just be the most desirable yet. Why? Because it comes with a salmon dial. This is the new replika órák Patek Philippe Reference 5270P Perpetual Calendar.

Replika Patek Philippe-as
Az új 5270P referencia nagyjából hasonló a korábbi verziókhoz. Az egyik figyelemre méltó tulajdonság az, hogy platina esetekben jön. A Platinum rendkívül kívánatos fém, amikor a bonyolult Pateks. A rozsdamentes acél és a titán is szabályozza a roost, de ezek szuper ritka és nehéz eljutni. Mindenesetre az eset változatlan, 41 mm széles és 12,4 mm vastagságú. Nagyon nagy a csuklóján, és a nagy méretű korona, a négyszögletes nyomógombok és a képzeletbeli csillogó fülek csak a méretét hangsúlyozzák, és még nagyobbnak tűnnek. A fülek között 6 órakor van egy kis gyémánt, amely diszkrét jellegzetességet talál az összes Patek platinában.

Replika Patek Philippe-ad
A dialógus általános konfigurációja változatlan. 12 órakor van a két nyílás a nap és a hónap, és van a futó másodperc 9 órakor, 30 perces kronográf regiszter 3 órakor, replika órák  Patek Philippe és a dátum és a hold fázis 6 órakor . 7: 30-kor van egy kis rekesz a nappali és éjszakai indikátorhoz, és 4: 30-kor van a szökőév jelzője. Egy apróság, hogy van, hogy a nap és a dátum nyílása és a szökőév jelzője nem színegyeztethető a tárcsával.

Replika Patek Philippe-af
A tárcsáról beszélve a nagy hír itt a tárcsa lazac színe, és az én istenem milyen hatással van rá. A lazacos tárcsák már régóta kapcsolatban állnak a ritka és különleges Pateks-szel, ezért érdekes, hogy replika óra Patek Philippe úgy döntött, kiad egy 5270-et egy lazac tárcsával. A rajongók tudni fogják, hogy annak ellenére, hogy kiváló gyártási mozgalmakkal büszkélkednek, az 5270 nem ment túl jól, és eddig maradt elődei árnyékában, az 5970-ben, amely Lemania-alapú mozgással rendelkezik. Nehéz megmondani, hogy pontosan miért, de nyilvánvaló, hogy replika óra webáruház Patek Philippe abban reménykedik, hogy növeli az érdeklődést és így az 5270-es értékesítést ezzel az új modellel.

Replika Patek Philippe-ak
A tárcsa színén kívül az egyedülálló is az, hogy a stick hour markerek helyett ez az új 5270P arab számokat fekete aranyból készítette. A különböző kezek fekete aranyból is készülnek. replika órák árral Patek Philippe szakértelemmel párosította az órát egy négyzet alakú barna aligátor pánttal, amely tökéletesen illeszkedik az órához.

Replika Patek Philippe-az
Ez a két kiemelt pont mély hatással volt a tárcsára. Egyrészt a lazac színe tükröződő melegségérzetet és vintage érzést ad, de a fekete arany arab szám számomra, határozottan modernnek tűnik, és ez az 5270P kortársabb érintést ad. Együtt, a kettő kombinálják, hogy az órát egyedi esztétikussá tegyék, ami véleményem szerint a legvonzóbb és kívánatosabb 5270P referencia.

Replika Patek Philippe-av
Nyilvánvaló, hogy az 5270P egy zafír kijelző tokback, és a szerencsés tulajdonosok képesek lesznek csodálni a CH 29-535 PS Q minden dicsőségét. Ez egy kézzel sebesített mozgás, és ha teljesen fel van véve, akkor 55-65 óra teljesítménytartalékot biztosít. A mozgalom építészete, ha őszinte vagyok, nem a legszebb, de a mozgás nagyon jól befejeződött. Vannak kézzel hézagozott hidak, valamint a bonyolult szemcsézettség a kerekeken, csiszolt csavarfejek és így tovább. A mozgást is szorosan szabályozzák a COSC-t meghaladó szabványoknak.

Replika Patek Philippe-akm
Érdekes lesz látni, hogy a Patek szerelmesei hogyan reagálnak erre az új 5270P-re, különösen akkor, ha úgy gondolja, hogy az 5270-es bőrpántok összes korábbi verzióját megszüntették, hogy ezzel az új modellhez járuljanak hozzá. Az 5970 mindig különleges óra marad, de azt hiszem, ez az új modell, lazacos tárcsával, nagyszerű esélye van arra, hogy néhány rajongó nyerjen. Bár ez az új 5270P nem tökéletes, még mindig nagyon tetszik nekem, és szeretném látni, hogy ez sikeres lesz. A replika órák boltja Patek Philippe Perpetual Calendar Chronograph 5270P ára 165 000 CHF.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image