admin 2018-09-17

Replika Tag Heuer-ao

Felejtsd el mindazt, amire gondolsz, nézz az órákra, csukd be a szemed egy percig, majd nézd meg az új Replika TAG Heuer Aquaracer Carbon-t, és kérdezd meg magadtól, hogy “jól néz ki?” A válaszodtól függetlenül egy rövid pillanatra képes megtapasztalni a TAG Heuer Aquaracer Carbon nyilvánvaló célközönségének nézőpontját. Talán nem. A hűvös és divatos megjelenés, mint bizonyára, elsőbbséget élvez a olvashatóság és a tényleges szén jelenlétében, amit az órák neve és megjelenése sugall. Itt és ott kis mennyiségben megtalálható a szén, de ez a titánbevonatú óra inkább a “szén megjelenéséről” szól.A replika óra webáruház
TAG Heuer Aquaracer Carbon órák – a márka szerint – a legutóbbi TAG Heuer Monaco Bamford karóra inspiráltak (gyakorlatiasak), és egy olyan sorozat részét képezik, amelyet az elkövetkező hónapokban bővíteni lehet. Miközben tematikusan követi a Monaco 8,100 dolláros vezetését, ezek az Aquaracers néhány okból lényegesen kevésbé költségesek, de az egyik az ügy anyaga. Míg a Monaco Bamford-ban van egy kovácsolt szénből készült tok, az egyetlen tényleges anyag, amelyet a replika órák TAG Heuer Aquaracer Carbon használnak, az előlapon van. Úgy vélem, hogy az előlapi betét a szén, míg maga a keret maga az acél, amelynek matt fekete PVD bevonata van. A szén “témája” azonban az óra tervezésének és befejeződésének más elemeire is kiterjed.

Replika Tag Heuer-as
Akárcsak a fekete Aquaracer modellek is, 2016-ban gyakorlatiasak voltak, ezek az új modellek 41 mm-es, 5 fokozatú titán tokokkal rendelkeznek, matt fekete PVD bevonattal. A titán és a szén egyaránt nagyon könnyű anyagok, így egy pillanat alatt, vagy akár felvette, lehet megbocsátani, ha azt feltételezzük, hogy a replika óra TAG Heuer Aquaracer Carbon valójában szén-titánból készült, természetesen finom ékszer, és a pillantás félrevezető lehet. A tárcsa “utánzási szénhatása” (TAG szava) a “széntartalmú szálak véletlenszerű befecskendezése magas hőmérsékleten préselt gyantába” kerül. Így hát azt hiszem, van valamilyen tényleges szén. Nehéz megmondani a márka képeiről itt, de a számlapok úgy tűnik, hogy egy csinos kinézetű matt textúra valami hasonló ruhát.

Replika Tag Heuer-ay
Szeretnék gratulálni a
replika órák árral TAG Heuernek, hogy a modell viszonylagos olvashatósága meglehetősen kontrasztos, rózsaszín kiemeléssel (ref. WBD218A.FC6445). Mind a három modell másodlagos keze jól olvasható. A kék és sárga színű változatok (WBD218C.FC6447 és WBD218B.FC6446) kezei és markerei PVD “fekete arany”, a szén-motívum hátterében – fekete fekete. A szürke Super-LumiNova tele van, amelyről ismert, hogy csekély ragyogást mutat a búvárórákon gyakran használt fehér / kék / zöld lámpához képest. Ki tudja, talán meg fog lepődni a számok személyileg olvashatósága. Legalább a replika órák boltja TAG Heuer logót és más szöveget nagyon könnyű látni.

Replika Tag Heuer-ah
Az olvashatóság értékének véleményem szerint magától értetődőnek kell lennie. Tehát nem kell vitatkoznunk egy teljesen fekete óra fogalmáról, amely nyilvánvalóan a replika órák TAG Heuer vezérigazgatója, Jean-Claude Biver volt, amikor Hublotban volt, és amit “láthatatlan láthatóságnak” nevez. De mélyen együttérzéssel gondolkodom a Hublot óraművész, Mr. Biver leírja a “koncepció” megvitatásakor:

Az emberek nem veszek egy órát, hogy elolvassák az időt. Amikor elmeséltem Hublotnak az őrmestert, hogy fekete órát akarok, ami nem engedi, hogy elolvassa az időt, a 70 éves ólom majdnem elájult, azzal érvelve, hogy “egész életében harcolt a pontosságért és olvashatóságért”.

Egy pillanatra süllyedjen el …

Replika Tag Heuer-ak
A replika óra TAG Heuer Aquaracer Carbon alapjául szolgáló specifikációk és formatervezés összhangban áll az Aquaracerrel a 2015-ben bevezetett átformált inkarnációjával. Az ETA 2824-2 (“Caliber 5”) svájci automatikus mozgás a 4 Hz-es frekvencián kb. 38 óra erőforrás tartalék, mögött egy szilárd backback (PVD fekete titán itt). A zafírkristály még mindig az ellentmondásos “ciklops” nagyítóval rendelkezik a dátum szerint 3 órakor, és merülőkariként 300 méter vízállóságra van besorolva. Fekete textilszalaggal érkeznek, öltéssel, hogy megfeleljenek a tárcsázó kiemelkedéseknek.

Replika Tag Heuer-an
Látom a replika órák árral TAG Heuer Aquaracer Carbon órát Jean-Claude Biver kétlábú revitalizáló blitzjának részeként a TAG Heuer vezérigazgatójaként. Megpróbálta megkönnyíteni a márka történelmének rajongóit a szüreti újrakiadásokkal egyfelől, ugyanakkor új rajongókat vonzani divatos, éles órákkal, amelyek nyilvánvalóan izgatják a fiatalokat. Mint valaki, aki elkezdte az óraszerű utazásomat egy gyönyörű Carrera GMT-vel, mindig is nagyon makacsul szeretem a TAG-ot, még akkor is, amikor hírességes DJ-órák, Alec Monopoly intelligens órák, nagy, szándékosan olvashatatlan csontváz-órák válnak. A replika órák boltja TAG Heuer Aquaracer Carbon kizárólag butikokban és online márkaneveken érhető el, és csak kismértékben kerülnek elárusításra a fent említett fekete titán Aquaracers felett, 4 000 USD dollárért a kék és sárga színű változatoknál, valamint 4,050 dollárért az arany kiemeléseknél.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image