admin 2018-10-22

Míg ma sokan úgy tekintik a Replika Cartier-t, mint egy nagyon hagyományos márkát, valóban megépítették ezt a hírnevet a nagyon avantgárd hagyománynak. A Tank és a Santos például klasszikusok, de mindkettő órák tovább rávilágítottak az órák határaira, amikor először mutatták be őket. Ez a replika órák Cartier nem veszítette el ezt a mágikus érintést a Rotonde de Cartier Day and Night.

Replika Cartier-are
Sokféleképpen ez az óra a klasszikus replika óra Cartier megtestesülése: római számok, perforált koronák zafír kabóchonnal és kékes kézzel, de az időmegjelölés határozottan más. Miközben a kék, Breguet stílusú kanyar a vasúti pályán követi, hogy elmondja a perceket, egy gravírozott lemez, amely a napot és a holdat mutatja, mutatja az órát az óra felső részén. Ez egy nagyon művészi és csábító módja annak, hogy elmondja az időt, valamint jelzi, hogy nappal vagy éjszaka. Újszerűnek tűnhet, mint az óra bemutatása, de nem, hiszen elég hasonló ahhoz, amit replika óra webáruház Cartier már az 1920-as években a Comet órájukkal tette!

Replika Cartier-akp
Ez a komplikáció nem csak a Rotonde de replika órák árral Cartier nap és éjszaka, hanem a tárcsa alsó része egy holdfázis mutatónak. A hold nem a hagyományos értelemben vett ablakban jelenik meg, a lemeze alatt mozog, hanem a tárcsával nyomtatott különböző holdfázisok, melyet kék, félhold alakú kéz jelez. A kéz visszahúzódik,kronométer Cartier és maga a holdfázis csak egy nap, minden tíz és fél év alatt.

Replika Cartier-amj
A Rotonde de replika órák árral Cartier nap és éjszaka belsejében 9912 MC kaliberet találunk, amely valójában a replika jelentése Cartier 1904 MC automata gyártási mozgása, amely a komplikációkhoz hozzáadott modul. 43,5 mm átmérővel az óra meglehetősen nagy, különösen a replika shop Cartier számára, de mivel ez a hely mindent megtesz, hogy ezt a jó hasznot hozhassuk, aligha panaszkodhatunk erre!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Cartier, az egyik kedvenc órám, senki, találtam, érdemes megvenni
Author Rating
51star1star1star1star1star

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image