admin 2018-10-23

Lehetséges, hogy az Replika IWC Portugieser verziója népszerűbb, mint a kronográf? Nem gondolja, mégis 2015-ben az éves naptár: gyakorlatias, innovatív és jó megjelenésű, mindegyik egy órában.

Replika IWC-aws
A Portugieser Éves Naptárral az replika órák IWC valójában valami hasonlót tett ahhoz, amit néhány évtizeddel korábban a Da Vinci-val kötött. A Da Vinci volt az első öröknaptár, amely a teljes évet mutatja. A Portugieser nem rendelkezik ezzel a funkcióval, mivel ez egy éves naptár, de megjeleníti a hónapot,replika órák árral IWC a dátumot és a napot egy sorban a tárcsázó tetején.

Bár ez elég könnyűvé teszi az olvasást, így nem könnyű a feladat. Nem csak azt kell felszerelnie a fogaskereket, hogy támogassa az éves naptárt,replika órák boltja IWC hanem olyan módon is elhelyeznie kell őket, hogy a megjelenítők sorozata legyen. A Portugieser azonban az ideális karóra, hogy ezt elérje, hiszen hagyományosan mindig nagyobb karóra volt.

Replika IWC-arf
Az replika óra IWC Manufacture caliber 52850, a Portugieser Éves Naptár megtartja a Portugieser Automatic által ismert összes funkciót. Pellaton automata tekercselő rendszerrel rendelkezik, és nagyon nagy teljesítményű, hét napos erőforrással rendelkezik. A dátum a tizenkét órás helyre költözött,replika shop IWC és most a hónap és a nap megjelölésével van határolva. Mivel éves naptár, mindig megjeleníti a helyes dátumot és hónapot, kivéve a februárt, amikor a dátumot kézzel kell visszaállítani. Egy másik aspektus, amelyet személyesen igazán értékelem a Portugieserben, és az éves naptár sem kivétel ez alól, az, hogy amikor az órát átfordítja, egy nagy, túlméretezett mozgalom körül egy kis keretet lát.replika jelentése IWC Nagyon örömteli látni, hogy az óra, amit viselsz, szinte minden mozgás, tökéletes kombinációja az agy és az agy egy csomagban.

Replika IWC-apo
Az éves naptár gyakorlati alkalmazása nagyfokú kényelmet biztosít, különösen a Portugieser hétnapos energia tartalékával kombinálva, miközben az ára viszonylag szerény. Az acélban az replika óra webáruház IWC Portugieser Éves Naptár ($ 20.900, -) egy nagyon sportos óra, és köszönhetően a sapkák ügyes formájának köszönhetően kényelmes a csuklón 44,2 mm átmérővel.replika órák olcsón IWC Az 18K-os piros arany ($ 31.000, -) az óra klasszikusabb megjelenést kap. Az éves naptártervezés nemcsak praktikus, hanem lehetővé teszi, hogy az óra kiemelkedjen társaik között, függetlenül attól, hogy melyik verziót kapja, és ez egyúttal a legnépszerűbb portugálok,kronométer IWC valamint az évenkénti naptárak mellett is működhet. .

Summary
Review Date
Reviewed Item
Boldog pillanatok, már megvásárolt, nagyon szép, remélem, megtalálja a kedvenc óráját is.
Author Rating
51star1star1star1star1star

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image