admin 2018-10-23

Replika Panerai-amn

Az Amerika Kupa legyen a legizgalmasabb és legnagyobb kihívást jelentő hajózási esemény. Ebben az évben ünnepli 35. évfordulóját, és így tesz a Replika Panerai-val. Az idei esemény azt is jelenti, hogy bevezetik az új America’s Cup Class fóliás katamaránokat, amelyek elérik a 90 km / h sebességet, így ez a Formula 1 a tengerek. Csak a világ legjobb tengerészei vesznek részt, és ehhez egy erős karóra van szüksége ahhoz,replika órák olcsón Panerai hogy elviselje ezt a rendkívül igényes és versenyképes környezetet.

Replika Panerai-awz
A Luminor Marina 1950 3 napos automata biztosan illik a számlához. E különleges alkalomra a replika órák Panerai a modell 300 db-os korlátozott példányát egy piros másodperces kézzel szerelte fel, valamint egy kék és piros varrással ellátott szíjat, az America’s Cup hivatalos színeit. Az órát továbbra is a replika óra Panerai P9000 gyártási kaliberrel táplálja, de ez a híres csésze logójával bevésett, szilárd acél tok hátulja.

Replika Panerai-art
Azután, hogy az America’s Cup hivatalos partnere, a replika óra webáruház Panerai két versenyzőt is támogat. Az első az ORACLE TEAM USA, a kétszeres győztes a csésze, amely Panerai tett három korlátozott kiadások. Az első a Luminor 1950 3 napos Chrono Flyback Automatic fekete kerámia díszítésén alapul, amelyet a hivatalos Amerika Kupa színei díszítenek, és az ORACLE TEAM USA hátsóján található különleges ORACLE TEAM USA vitorlával. A legérdekesebb az, hogy a replika órák árral Panerai egy hajózási Tachymeter skála segítségével is felszerelte az órát, lehetővé téve a sebesség mérését a vízen.

Replika Panerai-app
A következő óra, amelyet az ORACLE TEAM USA-ban készítettek,kronométer Panerai nagyon komoly nehézségeket okozott a regatta időmérőjének. Ez lehetővé teszi a csapattagok számára, hogy nyomon kövessék a visszaszámlálást a verseny kezdetére, ami döntő fontosságú, mivel gyorsasággal haladnak a kezdővonalon, de csak így lehet, anélkül, hogy a kezdő jel után megadták volna a büntetést. Az idő ezért lényeges, így a Luminor 1950 Regatta 3 napos Chrono Flyback Automatic nagyszerű társ a versenyen, különösen akkor, ha titánból készült, mint a replika órák boltja Panerai a korlátozott kiadásért.

Replika Panerai-ahv
Az ORACLE TEAM USA limitált kiadásai közül a Luminor Marina ORACLE TEAM USA 8 nap az acélból készült,luxus órák Panerai amely a csésze színekre vonatkozó színes részleteket, valamint a vésett tokot is tartalmazza. Csakúgy, mint a másik két óra, a csésze logója is van, valamint a megfelelő varrás.

A replika shop Panerai szintén támogatja a SoftBank Team Japan-t. Egy emlékezetes alkalom, mert Japánban ismét 15 év alatt versenyeznek Amerikában. Ez a csapat órája megegyezik az Amerika Kupa hivatalos őrzőjével, mégis különböző színű szíjjal és a versenyző hajó gravírozásával. Ezekkel a korlátozott kiadásokkal a replika jelentése Panerai meghatározza az Amerika Kupa rendkívül izgalmas kiadásának színpadát.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Méltó dicséret, gyönyörű ár, gyönyörű óra, hahaha. . .
Author Rating
51star1star1star1star1star

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image