admin 2018-10-24

1941-ben a világ a második világháború közepén állt, de ez volt az idő, amikor Replika Patek Philippe bevezette a mérföldkő órát, a ref.1518-at. Ez nem csak Patek Philippe első órája volt, amely mind egy örök naptárat egyesített a kronográfdal, hanem az első alkalommal,Patek Philippe Patek Philippe amikor egy ilyen órát sorozatban készítettek.

Replika Patek Philippe-aqs
A 14 év alatt a ref. 1518 volt a termelés, csak 281 készült. A háború valószínűleg nagy hatással volt erre, mivel a replika órák Patek Philippe főbb piacai közé tartozott. Ez most azt jelenti, hogy a ref.1518 meglehetősen ritka, főleg mivel a legtöbbjük sárga aranyból készült. A rózsaszín arany sokkal ritkább volt, és csak 12 óra ismert,replika órák olcsón Patek Philippe amelyek egy rózsaszín tárcsával kombinálják. Ennek eredménye lenyűgöző, még inkább azért, mert ilyen élénk kontrasztot kínál a holdfázisú lemezzel, valamint a kékes kézzel a dátum és a kronográf számára.

Replika Patek Philippe-apo
Ez a ref.1518 nem csak egy mérföldkő, az egyik legritkább színkombináció, de még ennél is tovább megy. replika óra Patek Philippe Jelenleg az egyetlen ismert, hogy felszerelte az eredeti karkötőt. Ezt a híres karkötő készítői, a Gay Frères és egy egyedi megrendelést készítették ennek az órának. A szélessége 20 mm és vastagsága 5 mm,replika órák boltja Patek Philippe ez egy nagyon jelentős karkötő, amelyért az eredeti tulajdonos fizette 1.000, – Svájci frank, ami majdnem ugyanolyan összeggel, mint maga kellett fizetnie az órát.

Replika Patek Philippe-ajn
A kombináció azonban nem más, mint a látványos.replika óra webáruház Patek Philippe Nem csoda, hogy semmilyen problémája nem volt abban, hogy meghaladja becsléseit, amikor 2015-ben Phillips árverés útján értékelte ezt a különleges órát. Értékesítés 1.445.000, – Svájci frank esetében az elvárásoknak megfelelt. Azonban nem valószínű,Patek Philippe Patek Philippe hogy sokkal többet fog eladni, a közeljövőben ismét árverésre kerül majd, mivel a már ritkán futó óra legritkább változatának birtoklása határozottan lejtős.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image