admin 2018-10-29

A Vacheron Constantin 222 kissé enigma. Az 1970-es évek gyermekeként gyakran az Audemars Piguet Royal tölgy, a Patek Philippe Nautilus és az IWC Ingenieur társaságában helyezkedik el.replika jelentése Vacheron Constantin Egy hely, amely jogosan az ő, de ugyanakkor mindig is a csoport kívülállója volt.

Replika Vacheron Constantin-aws
Ennek számos oka van, és lehet, hogy ez ritkaság.Replika Vacheron Constantin kifejlesztette a 222-et, hogy megünnepelje a márka 222. évfordulóját 1977-ben. Integrált karkötőjével és meglehetősen egyszerű tárcsával a kesztyűkké vált az egyik olyan sportóra, amely nagyon kevéssé árasztja el a luxust. Bár a replika órák Vacheron Constantin 1985-ig gyártotta termelését, és nemcsak teljes arany, hanem acél és acél-arany készítésének köszönhetően sokan nem készültek. Ez a teljes arany modell csak egyike annak a száznak, melyet mind a fém összefogott.

Replika Vacheron Constantin-api
Ez a ritkaság teszi, hogy egyszerűen nem jelenik meg olyan gyakran az aukciókon vagy a gyűjteményes eseményeken,replika shop Vacheron Constantin mint bármely más ikonikus 1970-es órák. Míg a Royal Oak, a Nautilus és az Ingenieur még mindig olyan nevek, amelyek manapság a megfelelő gyártók gyűjteményében élnek, a 222 nem. Ez nem azt jelentette, hogy a 222 soha nem tudott egy utódot, ahogy a tengerentúl átvette, amely jelenleg még mindig része a replika óra Vacheron Constantin gyűjteménynek. Annak ellenére, hogy van egy félreérthetetlen hasonlóság, nem teszi lehetővé a legtisztább vérvonalat.

Replika Vacheron Constantin-agv
Sok éves gyűjtők úgy gondolták, hogy a 222-et Gerald Genta tervezte. Ez azonban nem igaz,replika óra webáruház Vacheron Constantin mivel nagyon fiatal volt Jörg Hysek, aki létrehozta az órát. A Nautilus és a Királyi tölgy megegyezik a meglepetéssel: a mozgás! A Royal Oak és a Nautilus első generációja a Jaeger-LeCoultre kaliber 920 egy kicsit testreszabott verzióját használták fel.replika órák árral Vacheron Constantin Ugyanez a mozgás is hatással van a 222-re, egy kissé felülvizsgált és 1121-es kaliberre is. Ez az automatikus mozgás rendkívül vékony, és bár ma nagyra értékelték az egyik legjobb automatikus mozgásnak, és Jaeger-LeCoultre maguk nem használják a saját óráik egyikében sem.

Hol hagyja el a 222-et? Készíts egy alábecsült kultúrát az 1970-es sportórák választékából.replika órák boltja Vacheron Constantin Az, aki ritkaságot csak felülmúlja az alábecsülés.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image