admin 2018-10-22

Replika Tag Heuer-apl

A svájci haute horologer Replika TAG Heuer egy különleges koktélpartiként és Art Provocateur és Brand Alec Monopoly nagykövete látványos művészeti átvételével indította el az Art Basel Miami programot.

A mulatságra a TAG Heuer butikjában, a Miami Design District-ben került sor, ahol a vendégek élvezték az élő előadások és a Belvedere vodka speciális koktélokat,replika órák boltja Tag Heuer míg Alec 300 darab fehér gumi pántot szórt a limitált kiadásának Csatlakoztatott Moduláris 45 óra.

“Nagyon örülök, hogy visszatérhetek az Art Basel Miami-ba, és ünnepelhetem hirdetésem egy évfordulóját, mint az Art Provocateur-t a replika órák TAG Heuer számára” – mondta Alec sajtótájékoztatóban. “Izgalmas az ünneplés alkalmából új művekkel, amely mind az időmérőkkel kapcsolatos szerelmemet, mind a South Beach élénk energiáját ábrázolja.”

Replika Tag Heuer-asz
Ma Alec egy sokkal nagyobb vászonra vetette művészi munkáját a Fontainebleau Hotel átvételével.replika shop Tag Heuer homlokzattal rendelkezik. A 40 lábas homlokzat méretezésével egyedülálló művészeti installációt hozott létre,replika jelentése Tag Heuer amely ábrázolja az óraipar logóját és Alec névszerû karakterét. Az Art Basel Miami vége felé kell megjelennie.

Replika Tag Heuer-art
“Alec megosztja a replika óra TAG Heuer elhatározását, hogy határokat teremtsen és a Fontainebleau Hotel művészeti átvételét tükrözi hajlandósága bármely kihívás megszerzésére – még egy 40 láb hosszú falat is” – mondta Kilian Muller, a replika óra webáruház TAG Heuer North America elnöke.

Egy másik figyelemre méltó műtárgy díszíti a szálloda ablakait, kilátással a medencére. A megbízott szobor még egy darab, amely a replika órák árral TAG Heuer Maimi Művészeti hét ünneplésére emlékeztet.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Nagyon szép, az első óra visszatért, érdemes megkezdeni
Author Rating
51star1star1star1star1star

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image