admin 2018-12-15

A csütörtökön csütörtök az Instagramban, és azt hittük, hogy az ünnepléseket online tesszük ezen a héten azáltal, hogy betekintünk egy Replika Breitling modellbe, amelyet az idei Baselworld-ban megfigyeltek. A Breitling Emergency II és a Breitling Transocean Chronograph 1915 mellett, a legújabb Breitling Navitimer 01 emlékeztet arra, hogy a nagyobb a jobb. Az 1952-ben Breitling által létrehozott eredeti Navitimer “csuklószerkezetként” készült, amelyet kifejezetten a pilóták és más légi közlekedési szakemberek számára fejlesztettek ki. A legújabb XL megjelenés, amelyet tavaly bemutattak, a csuklón nagyobb jelenlétet biztosít, és kiemeli formatervezésének eredetiségét, ugyanakkor optimalizálja olvashatóságát.

Replika Breitling-aq
A nagy teljesítményű kronométerrel hitelesített házon belüli mozgás, a replika órák Breitling Navitimer 01 (46 mm) a legendás időmérő nagyobb méretű változata, új méret és új teljesítmény. A nagy, 46 mm-es méretű dimenzió kiemeli a híres fekete tárcsát, amely az épargne technikával készült, egy tiszta ezüst háttérrel szemben. Ez a folyamat biztosítja a kiváló olvashatóságot és kiemelkedő sugárzást. Ez egy kék színű tárcsa, amely tónusos-tónusú számlálókat tartalmaz.

Replika Breitling-afc
A számlapon három almenü található, a másodpercjelzést 9 órakor, a 30 perces totalizálót 3 órakor és a 12 órás összeget 6 órakor. A kör alakú csúszdasorral felszerelt Navitimer 01 (46 mm) kifejezetten a légijárművek navigációjához kapcsolódó számítások kezelésére szolgál. Ellenállva 3 bar-ra, a Breitling Replika Navitimer 01 (46 mm) acél vagy 18 karátos piros arany tokja kör alakú csúszósorral ellátott forgó előlapgal van felszerelve.

Replika Breitling-avx
Az öncsévélő gyártási replika óra Breitling Caliber 01 mozgalom az átlátszó zafírkristály hátlapján keresztül csodálható, és több mint 70 órás áramerősséggel rendelkezik. A világ egyik legkiválóbb automatikus kronográf mozgása, teljesen létrehozva a Breitling Chronométrie műhelyekben. A COSC (Svájci Hivatalos Chronométer Vizsgáló Intézet) hivatalosan kronometrikusan igazolta a replika óra webáruház Breitling Caliber 01 mozgását, ami azt jelenti, hogy a kronográf pontos a negyedik másodpercre.

Replika Breitling-anvv
A replika órák boltja Breitling Navitimer 01 (46 mm) acél változata acélkarmantyúval vagy bőrszíjjal is felszerelhető, további választék a Barenia bőr vagy a krokodil bőr között.replika órák Az óra 200 darabos korlátozott darabszámban is kapható, fekete piros színű piros arannyal.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image