admin 2018-12-24

Replika Tag Heuer-apo

Különböző sport- és kézművesiparokban, óragyártó Replika TAG Heuer ben nemrég ünnepelte a kerékpározást és a művészetet.

Április végén a márka rendezvényt rendezett a West Hollywood Galerie Montaigne-ben, melynek célja az Amgen Tour of California, a Tour de France amerikai vezetője.

Az alkalomra a TAG Heuer Replika Art Provocateur Alec Monopoly létrehozott egy speciális Best Young Rider mez tervezést a hivatalos turnéhoz és Amgen Breakaway-t a Heart Disease Women Race-tól. A pisztolyokat a spanyol ruházati márka, az ASSOS biztosítja, és az 1994-ben született Best Young Rider-nek ítéli oda, aki az egyéni általános osztályozást vezeti.

Replika Tag Heuer-as
Miután bemutatta az exkluzív mezeket, a replika órák TAG Heuer elnöke Észak-Amerikában, Kilian Muller egy új kiadású TAG Heuer Connected Modular 45 Watch-t adott Kristin Kleinnek, a kaliforniai elnök Amgen Tourjának és az AEG Sports kizárólagos alelnökének.

Az első svájci gyártású luxus smartwatch, melyet az Intel és az Androidwear 2.0 hajt, a replika óra TAG Heuer második generációs technológiája, egy innovatív modullal rendelkezik, amely lehetővé teszi a viselő számára, hogy eltolódjon a hevederek, a csatok és a fülek között, és még a mechanikus időmérőre is váltson . A legújabb darab a beépített GPS-t és az 50 méteres vízállóságot is kielégíti, ami ideális kiegészítője egy sportolónak.

Replika Tag Heuer-ar
A replika óra webáruház TAG Heuer együttműködése az Amgen Tour of California-val, amely május 14-én indul el a szívbetegségből származó Amgen Breakaway után, a legújabb a szakma kerékpározásának támogatásának történetében. A márka első elkötelezettsége a sportban 1946-ban kezdődött,replika órák és a következő évtizedekben a HEUER SKIL SEM, a KAS TAG HEUER és a 7-Eleven Cycling Team csapatainak szponzorálását támogatta.

Egy 20 éves szünet után a címke 2016-ban a BMC Racing-szel együttműködve visszatért a sportba. 2017-ben a márka az Európai Unió Cycliste Internationale naptárában 10 főversenyrel kíván kapcsolatot kialakítani. A replika órák árral TAG HEUER az idei 100. évfordulóját jelző Giro d’Italia hivatalos időmérőjeként is szolgál majd.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*


CAPTCHA Image
Reload Image